Bianca Drăgușanu, nemulțumită de felul în care arată acum: “Fața mea a fost stricată”. Ce decizie a luat după 20 de ani

Schimbări la începutul anului 2024 pentru iubita lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu apelează din nou la experiența medicilor esteticieni pentru unele îmbunătățiri la nivelul feței. Iubita lui Gabi Bădălău a ajuns pe masa de operație.

Bianca Drăgușanu, decizie radicală după 20 de ani de injectări

Anul 2024 a început cu schimbări pentru Bianca Drăgușanu. Aceasta a mers la medicul estetician pentru o serie de schimbări la nivelul feței. Vedeta a ales să-și topească acidul hialuronic din buze, după aproape 20 de ani de injectări.

Încă din primele zile ale Anului Nou, iubita lui Gabi Bădălău a recurs la modificări în ceea ce privește aspectul fizic. Aceasta își dorește mai multe schimbări la nivelul feței, buzele fiind primul lucru care o nemulțumea. Din acest motiv, și-a topit acidul hialuronic.

Vezi și Imaginile cu Bianca Drăgușanu pe care sigur le-ai uitat. Cum a apărut la emisiunea “Din dragoste”, în urmă cu 23 de ani, diferența e uriașă!

O serie de schimbări la nivelul feței

Iubita lui Gabi Bădălău este o fană a intervențiilor estetice, iar vizitele la specialiștii în frumusețe sunt destul de dese. În 2024, Bianca Drăgușanu își dorește mai multe schimbări la nivelul feței și recunoaște că are mari emoții în acest sens.

Potrivit vedetei, va face o procedură de lifting facial pentru ca trăsăturile ei să iasă și mai mult în evidență. Din cauză că injectarea buzelor cu acid hialuronic de peste 20 de ani a avut un efect negativ, Bianca Drăgușanu vrea să „repare” ce s-a stricat.

„Am foarte mari emoții. Urmează să-mi fac o intervenție de lifting facial. Eu aș vrea să-mi repar toată fața. Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o de peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să repare”, a relatat ea în mediul online.

Ce și-a făcut la buze deja

De altfel, partenera lui Gabi Bădălău a avut prima intervenție estetică, fiind supusă procesului de topire a acidului hialuronic din buze. Deși i-a fost greu să ia această decizie, sfaturile primite din partea medicilor au contat mai mult decât preferințele sale.

„Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită. Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?”, a fost reacția Biancăi Drăgușanu.

Citește și Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Gabi Bădălău. Vedeta a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *