Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, alături de copiii lor. Unde au ales să plece împreună, e prima vacanță în formulă completă

Cei cinci au fost surprinsi la aeroport

Scris de: Daoud Andra

04 Apr. 2024

De când a scăpat de măsura controlului judiciar, Gabi Bădălău profită din plin și a plecat în vacanță în străinătate. După ce s-a relaxat alături de iubita lui în Maldive și Dubai, cei doi au plecat acum și împreună cu copiii lor. Unde se relaxează Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, cu cei mici.

Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău și copiii lor, prima vacanță împreună

La scurt timp după ce s-au întors din Dubai, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși din nou la aeroport. De data aceasta nu singuri, ci împreună cu copiii lor. Bianca și fiica ei din căsătoria cu Victor Slav au plecat în vacanță împreună cu afaceristul și cei doi băieți ai lui, pe care îi are din căsnicia cu Claudia Pătrășcanu.

Potrivit spynews.ro, cei doi porumbei au ajuns la aeroport împreună cu copiii lor, iar destinația a fost tot Dubai, locul din care Bianca și iubitul ei s-au întors recent. În timp ce Gabi Bădălău s-a ocupat de check-in și de bagaje, vedeta a avut grijă de cei trei copii.

Vacanța în această formulă arată că Gabi Bădălău și fosta lui soție au îngropat, în sfârțit, securea războiului. Claudia Pătrășcanu a trebuit să semneze un act notarial prin care să declare că este de acord ca băieții ei să părăsească țara, alături de tatăl lor, potrivit legii.

Citește și: Părinții Biancăi Drăgușanu, din nou în proces. Ce au de împărțit după 26 de ani de la divorț

Vedeta și iubitul ei au mai fost recent în vacanță în Dubai

Bianca Drăgușanu a răbufnit, după ce a fost criticată pentru buzele ei: “Nu v-ați săturat să fiți proaste?”

În ultimele luni, Bianca a trecut prin transformări fizice vizibile. Vedeta s-a operat pentru a-și reface trăsăturile feței și a declarat, la un moment dat, că a decis să își topească și acidul din buze. Cu toate acestea, vedeta are aceleași buze voluminoase ca în trecut, iar cei care o urmăresc în mediul online o critică adesea pentru acest lucru. Iubita lui Gabi Bădălău a răbufnit, pe rețelele de socializare, și a transmis un mesaj tranșant.

Vezi și: Costumul de baie minuscul cu care Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția pe plajă în Dubai. A făcut furori, toate privirile au fost ațintite asupra ei

”Mai mult de jumătate din oamenii care mă critică parcă nu au evoluat. Am și eu o întrebare pentru voi: Nu v-ați săturat să fiți proaste? Ce **** mea aveți voi cu buzele mele? Sunt buzele mele, eu aleg ce formă au buzele mele. Să mă caute pe mine să mă critice, să-mi spună mie cum arăt eu cu buzele astea mari și cât de strâmbă sunt eu, când strâmbă ar trebui să fie cuvântul vostru de familie. Este evident, pentru că de asta faceți în continuare aceleași lucruri, de asta aveți o viață exact așa ca fața voastră. De asta mi-am făcut 7 milioane de operații estetice, ca să arăt așa! O să îmi mai fac, ca să arăt cum vreau eu, cât vreau eu”, a spus vedeta pe Insatgram.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *