Bianca Drăgușanu, surpriză la mall! Vedeta a găsit o sacoșă cu 21 000 de euro

Cine era persoana care îi pierduse
Bianca Drăgușanu, surpriză la mall! Vedeta a găsit o sacoșă cu 21 000 de euro

Bianca Drăgușanu a avut parte de o surpriză de proporții miercuri, când a mers la mall. Vedeta s-a așezat la o cafenea alături de o prietenă, acolo unde au descoperit o sacoșă cu 21 000 de euro. Ce a făcut vedeta imediat?

Bianca Drăgușanu a găsit în mall o sacoșă cu 21 000 de euro

Bianca Drăgușanu mărturisește că s-a oprit la o cafenea alături de o prietenă. Pe canapeaua pe care s-au așezat au găsit o sacoșă cu foarte mulți bani. Potrivit vedetei era vorba de o sumă de 21 000 de euro. Imediat Bianca Drăgușanu a sunat la 112,  iar polițiștii au găsit persoana care îi pierduse. Vedeta și prietena ei nu s-au mișcat de acolo până când persoana care i-a pierdut nu s-a întors să îi recupereze.

„Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția.

Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Așadar o simplă ieșire la mall a Biancăi Drăgușanu alături de o prietenă s-a transformat într-o ocazie de a face un bine cuiva. Persoana care pierduse banii i-a recuperat, astfel că este acum liniștită, iar Bianca împăcată că a reușit să facă o bucurie cuiva.

Bianca Drăgușanu îl cunoștea pe bărbatul care a pierdut banii

Conform sursei citate, Bianca Drăgușanu îl cunoștea pe posesorul sacoșei cu 21.000 de euro, pe care a găsit-o în mall. Când i-a văzut fotografia din pașaport și-a dat seama cine este și a pus repede mâna pe telefon.

„Între timp, m-am uitat mai atent în pașaport și am constatat că s-ar putea să cunosc acest om. (…) L-am sunat pe om, pentru că îl cunoșteam de acum trei luni. Într-un restaurant l-am cunoscut, după ce am venit de la o petrecere și mi-a admirat rochia împreună cu fiica lui. Am făcut schimb de numere de telefon, fiica lui devenind clienta atelierului meu. (…) n primă fază am fost oarecum dezamăgită că nu a zis nici ‘Mulțumesc’, dar apoi a sunat omul și mi-a mulțumit. Probabil din cauza adrenalinei”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.4 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *