Bianca Tirsin, fostă Miss Universe, despre afacerea cu care a dat lovitura în Japonia: „Am cunoscut miniștri, am fost chiar și la Ministrul Educației” EXCLUSIV

Ce le sfătuiește pe tinere: ”Degeaba ești frumoasă dacă nu ai investit în educația ta. Frumusețea este trecătoare”
Bianca Tirsin, fostă Miss Universe, despre afacerea cu care a dat lovitura în Japonia: „Am cunoscut miniștri, am fost chiar și la Ministrul Educației” EXCLUSIV

Bianca Tirsin a devenit cunoscută după ce a câștigat titlul de Miss Universe România, în 2022, victorie care i-a permis să ne reprezinte în competiția mondială desfășurată în America. Chiar dacă nu a reușit să obțină un loc pe podium, tânăra s-a ales cu o experiență minunată și i s-au deschis și noi oportunități. Bianca a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că în momentul de față se concentrează mai puțin pe concursurile de frumusețe și mai mult pe afacerea ei cu produse de înfrumusețare și de îngrijire corporală, importate din Japonia.

”Eu am numere de Arad, eu sunt mai înceată, un drum de 5 minute îl fac în 10”

În vârstă de 23 de ani, Bianca Tirsin vrea să le demonstreze tuturor că nu se bazează doar pe frumusețe, iar concursurile de Miss la care a participat sunt doar e etapă a vieții sale. Originară din Arad, Bianca susține că în momentul de față casa ei se învârte în mai multe orașe din România, dar și în străinătate, fiind des plecată din țară cu afacerea pe care o are.

„M-am mutat în București, apoi am plecat, apoi iar m-am mutat și tot așa. Încă nu știu. Îmi doresc să mă obișnuiesc în Capitală. Cu oamenii m-am obișnuit deja, nu am nicio treabă, doar că în trafic e foarte greu. Eu am numere de Arad, eu sunt mai înceată, un drum de 5 minute îl fac în 10, e mai greu puțin cu traficul, cu toată atmosfera de grabă. Probabil, o să mă mut, dar având în vedere că viața mea este într-o continuă schimbare nu știu ce să zic. Nu știu unde o să fiu peste 2 ani”, a declarat Bianca Tirsin pentru EGO.ro.

Bianca Tirsin, de la Miss Universe, la afaceri cu produse de înfrumusețare în Japonia

”Nu sunt bucureștenii mai răi, doar că noi o luăm așa, cei din provincie”

Nu se poate acomoda în Capitală în mod special din cauza traficului și mai ales a șoferilor extrem de grăbiți și de furioși.

„E o răutate inclusiv în trafic pentru că de fiecare dată când parchez se întâmplă să am un ștergător ridicat, se întâmplă să am problemă la mașină. În schimb, dacă ajungi să cunoști oameni, să mergi la evenimente și să îți faci grupul tău de prieteni, care să fie mai diversificat, nu neapărat din Arad sau din București, ajungi să înțelegi anumite lucruri. Uite, prietena mea cea mai bună este din Iași, dar locuiește în București și ea a fost cea care m-a ajutat să-mi fac mai mulți prieteni aici. Nu sunt bucureștenii mai răi, doar că noi o luăm așa, cei din provincie. Nici noi nu suntem mai buni, că pădure fără uscăciuni nu există, deci nu e o diferență. Dacă vrei să fii rău oricum ești rău”, a mai spus fosta Miss Universe România.

Locuiește mai mult în Constanța

În momentul de față, ea vine în București doar atunci când are de onorat contracte sau este invitată la diverse emisiuni, în rest, locuiește la Constanța, alături de iubitul ei, fotbalistul Adrian Petre.

„E greu pentru că până la Arad este un drum cu mașina de 6 ore și cu avionul de 45 de minute. Altfel este când spui cuiva că ești în București pentru că și lor le este mai comod așa și vor să ne vedem imediat. Eu oricum sunt sub acoperire, nu vreau să știe lumea că nu stau în București. Acum eu stau în Constanța, cu prietenul meu, deci la două ore de Capitală”, ne-a mai declarat tânăra.

„Sunt distribuitoare pe partea de cosmetice”

Bianca a știu mereu că nu se poate baza toată viața pe frumusețe, astfel că a urmat cursurile unei facultăți de management, care îi sunt de folos acum. De ceva vreme, ea are propria afacere cu produse de îngrijire corporală și facială, pe care le importă tocmai din Asia.

„Am niște business-uri în Japonia, în Europa nu așa multe și majoritatea în România. Dacă lucrezi online îți este mult mai ușor, ai nevoie doar de internet și de laptop și rezolvi totul, nu trebuie să te mai deplasezi. Dar, cum mie îmi place să călătoresc și pandemia a venit așa prin suprindere și mi-a luat doi ani din viață, eu de-abia aștept să călătoresc și să caut mai multe oportunități în afara țării”, ne-a mai declarat Bianca.

Tânăra a fost nevoită să se adapteze imediat culturii japoneze și obiceiurilor de acolo, tocmai pentru a-și asigura bunul mers al afacerii.

„Japonezii sunt punctuali. De exemplu la conferințele online trebuie să intru cu 10-15 minute înainte, dacă întârzii este o problemă, ești luat drept neserios, nepoliticos. Lucrez foarte bine cu ei. Îmi place foarte mult că au respect atât de mare. Dacă știi puțin și japoneză îi cucerești. Am învățat japoneza. Bine, am învățat să mă prezint, pentru că altfel ești văzută de ei”.

Bianca Tirsin, de la Miss Universe, la afaceri cu produse de înfrumusețare în Japonia

„În piața noastră nu exista un produs japonez”

Facultatea pe care a urmat-o i-a permis să facă strategii, astfel încât vizita ei din Japonia a fost o oportunitate pentru a demara o afacere.

„Sunt distribuitoare pe partea de cosmetice și produse de îngrijirea și automat colaborez cu furnizorii de acolo, trebuie să țin o legătură, să am un respect față de ei, să am o relație altfel. Mai merg câteodată acolo pentru că altfel e interacțiunea față în față. Suntem foarte bine văzuți ca români în Japonia. Am fost și la un concurs acolo. Acolo a început de fapt business-ul. Am cunoscut miniștri, am fost la Ministrul Educației, a fost experiență minunată. Sunt importate de acolo. Noi practic distribuim ce e mai bun de la ei. Avem și produse din Coreea, dar nu am fost niciodată acolo. Venind din Japonia și știind market-ul, știind industria, îmi era mai ușor să încep cu produsele japoneze. Plus că am găsit o oportunitate. În piața noastră nu exista un produs japonez. Cred că avem doar unul. Atunci am zis că de ce nu”, a mai declarat Bianca pentru EGO.ro.

Nu vrea să renunțe la modeling

Deși îi ocupă extrem de mult timp și este focusată pe acest business, Bianca mărturisește că nu se gândește să renunțe deocamdată la cariera de fotomodel. Nici nu ar avea de ce, mai ales că de-a lungul timpului a câștigat 13 concursuri de frumusețe, doi ani consecutiv a luat două titluri internaționale din top cinci la cele mai mari concursuri de frumusețe din lume, iar de ceva vreme este reprezentată de cea mai mare agenție de modele din Danemarca, țară unde a și locuit.

„Încerc să găsesc un echilibru pentru că atunci când nu merge un lucru trebuie să meargă celălalt. Trebuie să merg și pe modelling pentru că mai pot face asta doar până la o anumită vârstă. Trebuie să profit puțin de imaginea mea. Acum tot toată lumea din România profită de imagine. Dacă ești puțin descurcăreață, frumoasă și știi să prezinți un anumit produs automat te vede, lumea te cunoaște. Dacă ești frumoasă nu ești de ajuns. Acum nu că vorbesc despre concursurile de frumusețe sau că sunt eu Miss, dar, din experiența mea, degeaba ești frumoasă dacă nu ai investit în educația ta. Frumusețea este trecătoare”, ne-a mai declarat Miss Universe România 2020.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *