Bie Adam de la America Express a plecat de acasă la 18 ani: “Aveam multe episoade în care plângeam”. Ce probleme a întâmpinat VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre relația cu mama sa

Bie Adam și mama ei s-au decis să accepte provocarea și să participe la America Express. Tânăra era deja foarte cunoscută în mediul online, bucurându-se, de-a lungul timpului, de numeroase proiecte. Totuși, ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu totul a fost lapte și miere atunci când a plecat din casa părintească la 18 ani pentru a se dezvolta profesional și personal. Ba chiar, ea a fost nevoită să recurgă la un psiholog pentru a rezolva câteva probleme.

Bie Adam: “Eu am plecat fără să mă gândesc de două ori”

Bie Adam a plecat din casa părinților încă de când avea 18 ani, dorindu-și să se axeze pe domeniul profesional și să se descopere. Totuși, tânăra de la America Express are grijă să meargă cât mai des acasă, pentru a se vedea cu mama ei, alături de care are o relație specială:

“Nu mai locuim împreună de când aveam vârsta de 18 ani, acum am 25. Mă duc regulat acasă ca să ne reconectăm, să ne îmbrățișăm și să povestim. Este persoana în care am cea mai mare încredere.”

“Începuse să se vadă dorul în comportamentul meu”

Cu toate acestea, drumul lui Bie Adam de la America Express către ce își dorea să facă în domeniul profesional nu a fost unul ușor. Ei i s-a făcut rapid dor de casă și de părinți. Tânăra ne-a dezvăluit că avea episoade în care plângea fără să își dea seama de motiv, astfel că a recurs la terapie:

“Eu am plecat fără să mă gândesc de două ori pentru că era prea puternică senzația că vreau să creez, vreau să fac, vreau să mă descopăr, vreau să descopăr oameni noi, vreau să văd ce îmi place și vreau să fiu într-un oraș cu mai mulți oameni ca să pot să învăț mai multe lucruri. Nu m-am gândit de două ori când am plecat. După a început să se resimtă asupra mea dorul de casă, dorul de ea, dorul de tata. Îmi amintesc și acum că am trecut peste asta cu câteva ore de terapie, la 18 ani. Începuse să se vadă dorul în comportamentul meu. Aveam multe episoade în care plângeam și nu știam de ce. Doamna psiholog de la vremea respectivă mi-a arătat că acesta era dorul de mamă, pur și simplu. Am înțeles și am început să o vizitez mult mai des de atunci.”

Citește și – Ce a pățit Bie Adam de la America Express, când a încercat să țină un secret față de mama sa: „Nu am mai putut mânca de stres”. Totul despre relația specială dintre cele două VIDEO EXCLUSIV

“Îi încurajez pe tineri, pe oameni, pe cupluri, pe părinți să se descopere cu un îndrumător”

De asemenea, Bie Adam consideră că, în cazul în care un om își dorește să se descopere, a merge la psiholog este un lucru obligatoriu. Ea le-a transmis tuturor un îndemn pentru a recurge la un îndrumător autorizat:

“Din perspectiva mea personală, a merge la psiholog, terapie, orice fel de eliberare emoțională, este ca a merge la medicul de familie, adică necesar, obligatoriu și vital. Îi încurajez pe tineri, pe oameni, pe cupluri, pe părinți să se descopere cu un îndrumător care este autorizat să facă lucrul acesta.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
4.7 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *