Bijuteria prețioasă pe care Meghan Markle vrea să i-o lase moștenire fiicei sale

Meghan Markle a plănuit cu multă vreme în urmă să-i dăruiască o bijuterie specială fiicei sale.
Bijuteria prețioasă pe care Meghan Markle vrea să i-o lase moștenire fiicei sale

Meghan Markle plănuiește să-i ofere fiicei sale un cadou pe care să-l păstreze toată viața. După căsătoria cu Prințul Harry, Meghan are acces la niște bijuterii magnifice. Cu toate acestea, a hotărât să-i lase cadou fiicei sale o bijuterie care nu are legătură cu Familia Regală.

Markle a menționat odată într-un interviu, înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry că economisește un cadou scump pentru viitoarea ei fiică. Așadar, aceasta avea deja pregătită o bijuterie deosebit de prețioasă, pe care fetița ei o poate purta odată ce va deveni adult.

Vă puteți imagina ce ar putea fi? Ducesa de Sussex a oferit detalii despre cadoul pe care il va oferi fiicei sale, Lilibet Diana în viitor. Unii vor crede că bijuteria de lux pe care Meghan Markle o are face parte din colecția pe care a obținut-o când era parte activă a familiei regale. Totuși, această piesă nu are legătură cu regalitatea, dimpotrivă, este o bijuterie pe care Ducesa de Sussex a cumpărat-o cu ani în urmă.

Bijuteria prețioasă pe care Meghan Markle vrea să i-o lase moștenire fiicei sale

În 2015, cu mult înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry, Meghan Markle a oferit un interviu revistei Hello! Markle a mărturisit atunci că are o bijuterie de lux pe care o păstrează pentru a o oferi viitoarei sale fiice. Este vorba de un ceas Cartier, pe care l-a cumpărat în urmă cu 10 ani. Aceasta și l-a dăruit pentru a celebra succesul seriei „Suits”.

În cadrul interviului oferit revistei Hello! în 2015, Meghan, pe atunci actriță în drama juridica Suits, a vobit despre cadoul neprețuit. A spus că este un dar pe care și l-a cumpărat ea însăși pentru a sărbători succesul show-ului. „Întotdeauna am râvnit la ceasul Cartier French Tank. Când am aflat că Suits fusese propus deja pentru al treilea sezon, mi-am făcut plăcerea  și am cumpărat ceasul, versiunea în două tonuri.” Meghan a adăugat un detaliu personalizat ceasului și și-a dezvăluit de atunci planurile pentru viitorul său. „L-am gravat pe spate, „To M.M. From M.M.” și plănuiesc să îl dau fiicei mele într-o zi”, a spus ea. „Asta este ceea ce face piesele speciale, conexiunea pe care o ai cu ele.”

Acest lucru arată că Meghan visa de mult să fie mamă pentru o fetiță, iar acum dorința i s-a îndeplinit. Lilibet este fetița lui Megan Markle și a prințului Harry, care s-a născut pe 4 iunie 2021. Micuța s-a născut în California, iar părinții ei încă nu au adus-o în Marea Britanie pentru a-și întâlni familia regală.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018. Cuplul mai are și un fiu, pe Archie Mountbatten-Windsor, care s-a născut în mai 2019.

sursa foto: instagram.com/sussexroyal

 

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.