Bijuteria prețioasă pe care Meghan Markle vrea să i-o lase moștenire fiicei sale

Meghan Markle a plănuit cu multă vreme în urmă să-i dăruiască o bijuterie specială fiicei sale.
Bijuteria prețioasă pe care Meghan Markle vrea să i-o lase moștenire fiicei sale

Meghan Markle plănuiește să-i ofere fiicei sale un cadou pe care să-l păstreze toată viața. După căsătoria cu Prințul Harry, Meghan are acces la niște bijuterii magnifice. Cu toate acestea, a hotărât să-i lase cadou fiicei sale o bijuterie care nu are legătură cu Familia Regală.

Markle a menționat odată într-un interviu, înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry că economisește un cadou scump pentru viitoarea ei fiică. Așadar, aceasta avea deja pregătită o bijuterie deosebit de prețioasă, pe care fetița ei o poate purta odată ce va deveni adult.

Vă puteți imagina ce ar putea fi? Ducesa de Sussex a oferit detalii despre cadoul pe care il va oferi fiicei sale, Lilibet Diana în viitor. Unii vor crede că bijuteria de lux pe care Meghan Markle o are face parte din colecția pe care a obținut-o când era parte activă a familiei regale. Totuși, această piesă nu are legătură cu regalitatea, dimpotrivă, este o bijuterie pe care Ducesa de Sussex a cumpărat-o cu ani în urmă.

Bijuteria prețioasă pe care Meghan Markle vrea să i-o lase moștenire fiicei sale

În 2015, cu mult înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry, Meghan Markle a oferit un interviu revistei Hello! Markle a mărturisit atunci că are o bijuterie de lux pe care o păstrează pentru a o oferi viitoarei sale fiice. Este vorba de un ceas Cartier, pe care l-a cumpărat în urmă cu 10 ani. Aceasta și l-a dăruit pentru a celebra succesul seriei „Suits”.

În cadrul interviului oferit revistei Hello! în 2015, Meghan, pe atunci actriță în drama juridica Suits, a vobit despre cadoul neprețuit. A spus că este un dar pe care și l-a cumpărat ea însăși pentru a sărbători succesul show-ului. „Întotdeauna am râvnit la ceasul Cartier French Tank. Când am aflat că Suits fusese propus deja pentru al treilea sezon, mi-am făcut plăcerea  și am cumpărat ceasul, versiunea în două tonuri.” Meghan a adăugat un detaliu personalizat ceasului și și-a dezvăluit de atunci planurile pentru viitorul său. „L-am gravat pe spate, „To M.M. From M.M.” și plănuiesc să îl dau fiicei mele într-o zi”, a spus ea. „Asta este ceea ce face piesele speciale, conexiunea pe care o ai cu ele.”

Acest lucru arată că Meghan visa de mult să fie mamă pentru o fetiță, iar acum dorința i s-a îndeplinit. Lilibet este fetița lui Megan Markle și a prințului Harry, care s-a născut pe 4 iunie 2021. Micuța s-a născut în California, iar părinții ei încă nu au adus-o în Marea Britanie pentru a-și întâlni familia regală.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018. Cuplul mai are și un fiu, pe Archie Mountbatten-Windsor, care s-a născut în mai 2019.

sursa foto: instagram.com/sussexroyal

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *