Bijuterii care atrag norocul. Ce inele şi coliere trebuie să ai în colecţia ta

Află care sunt bijuteriile talismane, care pot aduce norocul și banii în viața ta.
Bijuterii care atrag norocul. Ce inele şi coliere trebuie să ai în colecţia ta

Bijuterii care atrag norocul și bunăstarea. Cine nu are nevoie de puțin noroc? Știai că anumite bijuterii pot să atragă banii, dragostea și energiile pozitive în viața ta? Ține departe energiile negative și atrage împlinirile de partea cu aceste bijuterii care îți vor face viața mai bună.

Așadar, adaugă aceste 5 inele, brățări și coliere care sunt asociate cu norocul și abundența.  De-a lungul anilor, s-au descoperit anumite obiecte și simboluri pe care le putem folosi pentru a ne proteja de ghinion. În plus, oferă și o notă specială aspectului, așa că sunt un plus pentru un outfit de efect.

Bijuterii care atrag norocul

Bijuterii care atrag norocul

Colierul cu pandantiv arborele vieții

În timp ce tendințele vin și pleacă, semnificația unui pandantiv cu arborele vieții este unică și specială. Acest simbol este foarte norocos, pentru că protejează și atrage energia pozitivă. De aceea, merită să investești într-o astfel de bijuterie pe care o vei putea purta toată viața.

Purtarea unui astfel de colier te poate ajuta să îți îmbunătățești curajul și puterea interioară. De asemenea, poți atrage o stabilitate mai bună a în viață, mai ales dacă ai experimentat multe conflicte în ultima vreme.

Bijuterii care atrag norocul: Brățară cu potcoavă

Acest simbol este asociat cu noroc și abundență. Tradiția purtării unei brățări cu potcoavă pentru bunăstare provine din utilizarea potcoavei ca simbol al protecției. În Evul Mediu, oamenii credeau că spiritelor rele le era frică de cai și potcoave, în primul rând pentru că potcoavele erau făcute din fier și puteau rezista la flăcări.

Alte legende spun că purtarea unei potcoave este bună pentru a alunga ghinionul și a preveni coșmarurile. Alege acest simbol pentru a te proteja de gândurile negative și atrage norocul de partea ta.

Inel turcesc cu ochi

Trebuie să atragi bani în viața ta? Poartă un inel cu ochi albastru pentru a nu duce lipsă de bogăție și stabilitate. Ochiul este un talisman reprezentat în mod tradițional în culorile albastru sau verde, care indică protecție spirituală. Această amuletă vine în diferite forme și are rolul de a spori bogăția.

Colier cu stele

Atrage dragostea cu un colier cu stele, cea mai romantică bijuterie. Stelele din bijuterii simbolizează îndrumarea, motivația, încurajarea și gândurile de bine. Sau pur și simplu pot fi folosite pentru a spune cuiva o declarație de dragoste: „ești steaua mea”. Când vrem să fim încurajați, spunem că „ajungem la stele”. Probabil și tu, la un moment dat ți-ai pus o dorință unei stele căzătoare, sperând că se va împlini.

Inel cu trifoi

Dintotdeauna trifoiul cu patru foi a simbolizat norocul. Potrivit tradiției celtice, oricine găsește un trifoi cu patru foi va avea noroc. Cele patru frunze reprezintă credința, speranța, dragostea și norocul.

Inelul cu patru foi este o altă bijuterie norocoasă care aduce noroc și bani. Poartă-l și schimbă-ți energiile în bine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
8.3 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *