Bijuterii cu care vedetele au făcut furori la premiile BAFTA 2022. Lady Gaga a atras toate privirile

Bijuterii cu care vedetele au făcut furori la premiile BAFTA 2022. Ce accesorii s-au remarcat pe covorul roșu.
Bijuterii cu care vedetele au făcut furori la premiile BAFTA 2022. Lady Gaga a atras toate privirile

Bijuterii cu care vedetele au făcut furori la premiile Bafta 2022. Celebritățile și-au etalat cele mai frumoase ținute de gală, accesorizate cu bijuterii superbe. Să aruncăm o privire mai atentă la bijuteriile prețioase etalate pe covorul roșu de la decernarea premiilor Bafta.

Bijuterii cu care vedetele au făcut furori la premiile BAFTA 2022

Gala premiilor Bafta 2022 s-a încheiat, dar celebritățile prezente la eveniment, au stabilit trenduri noi atât în vestimentație, cât și în materie de frumusețe. Când vorbim despre evenimente speciale, eleganța și rafinamentul predomină în acest context. Ținând cont de aparițiile vedetelor, în materie de coafură se poartă părul strâns în coc sau buclele lejere. Nu mai sunt la modă coafurile structurale, foarte încărcate.

Se poartă machiajul natural, luminos, care accentuează ochii și buzele colorate în naunțe cât mai naturale. Accentul este dat de bijuterii, care trebuie să iasă în evidență prin volum și strălucire. Anul acesta se poartă cerceii lungi de dimensiuni mari, dar și colierele la baza gâtului.

Iată o parte dintre vedetele prezente la decernarea premiilor Bafta 2022, care s-au remarcat prin cele mai frumoase apariții:

Salma Hayek

Bijuterii cu care vedetele au făcut furori la premiile BAFTA 2022

Actrița Salma Hayek și-a făcut apariția într-o superbă rochie mov de catifea. În privința coafurii a optat pentru un coc voluminos, care i-a evidențiat trăsăturile feței. În materie de bijuterii a ales să poarte o pereche de cercei albi, în formă de pasăre, de la Boucheron.

 

Lady Gaga

Bijuterii cu care vedetele au făcut furori la premiile BAFTA 2022

Deși ne-a obișnuit cu apariții excentrice, de această dată Lady Gaga s-a remarcat prin machiajul natural, completat de o coafură în stil retro. A purtat o rochie de la Ralph Lauren pe care a accesorizat-o cu bijuterii prețioase de la Tiffany & Co, un colier cu diamante și o pereche de cercei în aceșasi ton.

 

Caitríona Balfe

Bijuterii cu care vedetele au făcut furori la premiile BAFTA 2022

Cerceii statement revin în atenție când vorbim despre evenimentele speciale. Actrița Caitríona Balfe a optat de asemenea pentru o coafură care sa-i evidențieze chipul, dar și bijuteriile alese. Aceasta a purtat o pereche de cercei cercei coral cu diamante de la Van Cleef & Arpels.

 

Florence Pugh – Bijuterii cu care vedetele au făcut furori

Bijuterii cu care vedetele au făcut furori la premiile BAFTA 2022

Florence Pugh a pășit sclipitoare pe covorul roșu, cu o coafură deosebită, care a atras toate privirile. A optat pentru un wet look și strasuri, care i-au adaugat un plus de strălucire. În materie de bijuterii a mizat pe un stil îndrăzneț și a ales un colier choker, cercei cu pene,  și un piercing.

Rachel Zegler

Actrița care a interpretat rolul principal în pelicula „West Side Story”, a purtat pe covorul roșu o rochie Vivienne Westwood. Rachel Zegler și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Tiffany & Co. din colecția Blue Book, împreună cu inele Victoria Vine și Schlumberger.

sursa foto: instagram

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *