Bill Gates, regret uriaş după divorţul de Melinda. Mărturisiri tulburătoare

Ce regretă Bill Gates după divorțul de Melinda. Declarații tulburătoare făcute de celebrul miliardar.
Bill Gates, regret uriaş după divorţul de Melinda. Mărturisiri tulburătoare

S-au iubit, au clădit un imperiu, au împreună trei copii, însă au decis să se despartă în urmă cu aproape un an. Bill Gates face dezvăluiri emoționante despre divorțul de soția lui, Melinda.

Dacă Melinda a declarat că divorțul a reprezentat o decizie dificilă, mai precis cea mai grea din viața ei, Bill Gates a vorbit și el despre acest aspect, potrivit hollywoodlife.com.

Bill Gates: “A fost o căsătorie minunată”

Într-un interviu acordat recent, Bill Gates a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu Melinda. Cei doi au împreună trei copii: Phoebe (19 ani), Rory (22 de ani) și Jennifer (26 de ani). O perioadă, imediat după divorț, Bill Gates a renunțat la spațiul public, retrăgându-se din lumina reflectoarelor.

“În orice mariaj, când copiii pleacă de acasă, cuplul trece printr-o tranziție. La mine, din păcate, tranziția s-a numit divorț. Din punctul meu de vedere, a fost o căsătorie minunată, nu aș schimba nimic, nu aș alege niciodată să mă însor cu altcineva”, a spus Bill Gates, scrie okmagazine.ro.

Melinda și Bill Gates, divorț în 2021

După 27 de ani de mariaj Bill Gates și Melinda au decis să se separe, uimind pe toată lumea. În luna august 2021 un judecător din comitatul american King a aprobat divorțul dintre ei. Potrivit documentelor, Melinda Gates nu și-a schimbat numele de familie.

„În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă”, au transmis Bill și Melinda Gates imediat după ce au anunțat divorțul, anunțând că vor continua să lucreze împreună.

Au făcut miliarde de dolari împreună

Bill Gates și Melinda au împreună o fundație de caritate “Bill & Melinda Gates Foundation” care valorează 40 de miliarde de dolari. Deși au anunțat că vor continua să lucreze împreună și după divorț, CEO-ul Fundaţiei Bill & Melinda Gates ar fi spus apoi că Melinda se va retrage din fundație dacă după doi ani ea sau Bill Gates vor decide că nu mai pot lucra împreună.

“Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre”, a declarat Melinda Gates după vestea divorțului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
6 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *