Black Friday 2022. 6 trucuri pentru cumpărături rapide. Ce să faci pentru o sesiune de shopping perfectă

Trucuri și sfaturi care te pot ajuta să faci cele mai bune alegeri de Black Friday
Black Friday 2022. 6 trucuri pentru cumpărături rapide. Ce să faci pentru o sesiune de shopping perfectă

Black Friday 2022. Urmează o perioadă în care toată lumea va face mai multe cumpărături. În general, încă din timpul anului, multe persoane vânează anumite produse pentru care așteaptă reducerea de Black Friday. Ce trucuri poți folosi pentru a te asigura că îți cumperi ceea ce îți dorești și profiți din plin de această perioadă a reducerilor?

6 trucuri pentru o sesiune de shopping perfectă

Black Friday va avea loc anul acesta pe data de 11 noiembrie. Ți-am pregătit o listă cu sfaturi și trucuri utile astfel încât să iei cele mai bune decizii când vine vorba de cumpărăturile pe care le poți face.

1. Verifică din timp care sunt produsele pe care le dorești

Află în ce magazine (online sau fizic) le găsești. Asigură-te că te-ai decis deja, înainte de Black Friday, ce culoare să fie produsul și alte caracteristici ale acestuia. În ziua respectivă să te ocupi doar să îl comanzi, nu să mai cauți detalii.

2. Pregătește-ți o listă de dorințe

Având în vedere faptul că acum cele mai multe cumpărături se fac online, este foarte ușor să te ocupi de o listă de dorințe. Asigură-te că o ai deja făcută înainte de ziua de 11 noiembrie. Verifică și unde sunt disponibile produsele de pe lista ta. Spre exemplu FOREO BEAR este disponibil în 2 culori, așa că dacă varianta pe care o voiai este epuizată online, cel mai bine ar fi să apelezi la magazinele locale. Ofertele de Black Friday la produsele Foreo pot fi găsite pe foreo.com și, de asemenea, retailerii locali notino.ro, xpertbeauty.ro, douglas.ro și marionnaud.ro.

FOREO LUNA
FOREO

3. Pregătește o listă cu retaileri diferiți care vând produsele pe care vrei să le cumperi de Black Friday

Având în vedere numărul mare de tranzacții de Black Friday, unele site-uri se pot bloca, iar stocurile se pot epuiza rapid. Astfel e bine să știi care sunt magazinele online care comercializează ceea ce vrei tu să cumperi.

4. Este foarte important și partenerul de shoppping

Cu cine mergi la shopping? Dacă partenerul tău nu este tocmai pasionat de acest lucru, e posibil să nu fie tocmai cea mai bună alegere ca de Black Friday să îl iei cu tine prin magazine. Gândește-te la persoanele apropiate care te-ar putea ajuta cu adevărat în această situație.

5. Urmărește prețul, nu doar reducerea

Nu te gândi că este o afacere profitabilă dacă achiziționezi un produs care pretinde că oferă o reducere foarte mare. De foarte multe ori s-a întâmplat ca reducerile să fie exagerate. E bine să știi care este prețul real al produsului înainte de Black Friday.

6. Configurează conturile online dinainte

Este indicat să ai deja contul creat pe site-ul diferiților comercianți de unde îți dorești să cumperi produse de Black Friday. Astfel nu vei mai pierde timp să faci asta pe 11 noiembrie deoarece stocul s-ar putea epuiza în timp ce tu completezi datele necesare.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.