Black Weeks, pe ePantofi.ro! Ultimele tendințe și cele mai cunoscute branduri au reduceri de neratat (P)

Goana după reduceri este oficial deschisă! Află cele mai tari reduceri pe ePantofi.ro!
Black Weeks, pe ePantofi.ro! Ultimele tendințe și cele mai cunoscute branduri au reduceri de neratat (P)

Sezonul rece este aici, motiv pentru care trebuie să îți reîmprospătezi garderoba. Este momentul oportun pentru shopping, iar cele mai bune oferte te așteaptă pe ePantofi.ro.  Ai de ales între peste 800 de branduri disponibile, care îți pot transforma o ținută basic într-una plină de stil.

ePantofi.ro  are o selecție modernă, care include cele mai noi tendințe  în materie de accesorii și încălțăminte, cu reduceri de până la 60%. Puma, Adidas, CMP, Hugo, Reebok, Valentino, Pepe Jeans, Boss se numără printre cele mai cunoscute branduri care au oferte în cadrul campaniei Black Weeks, în perioada 17 octombrie – 13 noiembrie 2022.

Iată principalele modele de pantofi pe care trebuie să le ai în acest sezon:

Botine

Probabil știi deviza, niciun sezon de toamnă nu începe fără botine! Și, indiferent de stilul adoptat, nu poți greși cu o pereche de botine clasice, mai ales când vine într-o varietate de nuanțe și modele. Acest tip de încălțăminte se potrivește cu orice și arată întotdeauna elegant. Botinele sunt cunoscute pentru confort și versatilitate și sunt o adevărată investiție pentru ținutele sezonului rece.

tendinte pentru iarna pe care abia astepti sa le cumperi LA REDUCERE
Botine SIMPLE / ePantofi.ro

De asemenea, pe lângă faptul că arată incredibil, se potrivesc cu o varietate de ținute, de la casual la elegant. O altă alternativă sunt botinele maro, care adaugă o notă de rafinament când sunt purtate cu blugi. Tonurile maro se potrivesc cel mai bine cu denimul albastru.

Sneakers

Dacă vrei să te încalți confortabil, dar vrei totuși să rămâi în tendințe, alege o pereche de sneakers. Ai de ales dintre o varietate de modele de pantofi sport de la Puma, Adidas sau Reebok, care vor adăuga o notă modernă ținutelor tale. Beneficiezi și de promoții speciale de Black Friday, așadar nu rata ofertele. În plus, ținutele sport au cunoscut o revenire puternică pe podiumurile internaționale de modă. Fii în trend cu un outfit confortabil de zi, asortat cu o pereche de încălțăminte ușoară. Sneakerșii completează cele mai versatile ținute și arată foarte bine cu jeanși dar și cu tricotaje oversized.

tendinte pentru iarna pe care abia astepti sa le cumperi LA REDUCERE
Sneakers Puma / ePantofi.ro

De asemenea, poți accesoriza încălțămintea sport cu pantaloni office și un sacou masculin. Adidașii cu talpă plată sunt alegerea perfectă pentru toate ieșirile tale în oraș. Totodată, îi poți încălța și dacă te grăbești să mergi la cumpărături, apoi trebuie să ajungi la o întâlnire relaxantă.

tendinte pentru iarna pe care abia astepti sa le cumperi LA REDUCERE
Botine Jonah / ePantofi.ro

Apre ski

Dacă în acest sezon de iarnă ți-ai propus să devii o expertă a pistelor de la munte, sigur vei avea nevoie de o pereche de ghete calde și impermeabile. Special gândite pentru a oferi cel mai bun confort iarna, ghetele de ski sunt o alegere must-have pentru orice ținută casual de iarnă. Fii la modă dar pune pe primul loc și confortul picioarelor tale. Brandurile BOSS și INUIKII pun la dispoziție o gamă largă de modele în care poți să te bucuri de relaxare. Descoperă perechea de ghete potrivită de pe ePantofi.ro perechea potrivită cu până la 60% REDUCERE. Grăbește-te, promoțiile se termină pe 13 noiembrie 2022!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
7.3 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *