Boala autoimună a solistei Xonia a intrat în remisie: ”Și psihic sunt bine!”. Ce interdicții are ca să nu i se mai umfle fața EXCLUSIV

Xonia: „Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor pe care le iau”
Boala autoimună a solistei Xonia a intrat în remisie: ”Și psihic sunt bine!”. Ce interdicții are ca să nu i se mai umfle fața EXCLUSIV

Solista Xonia a traversat o perioadă extrem de grea a vieții, după ce s-a trezit cu fața umflată, iar medicii nu știau ce diagnostic să-i pună. După luni întregi de analize medicale, tratamente experimentale și tot felul de medicamente, specialiștii au ajuns la concluzia că artista suferă de o boală autoimună de care, din păcate, nu va scăpa niciodată. Xonia ne-a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că în momentul de față boala a intrat în remisie, fiind ținută sub control, iar starea ei de sănătate este una foarte bună.

”Și psihic sunt foarte bine. Am fost întotdeauna și sunt pozitivă, credincioasă și spirituală”

Nu i-a fost deloc ușor Xoniei să vorbească despre afecțiunea pe care o are și cu care s-a luptat luni întregi, mai ales că nu găsea niciun remediu, iar corpul ei avea reacții adverse la medicamentația pe care o lua. Artista ne-a declarat că a aflat de această afecțiune în care sistemul imunitar atacă în mod greșit organismul, imediat după ce a împlinit vârsta de 30 de ani.

„La 30 de ani am fost diagnosticată cu o problemă medicală și viața mea, într-adevăr, s-a schimbat radical. Acel prag a avut părțile lui bune și părțile lui negative. Am trecut prin foarte multe lucruri în ultimii ani, dar de abia aștept acum să împlinesc 33 de ani pentru că se spune că de fapt la 33 de ani ți se schimbă viața. Așa că sunt foarte pregătită.

Se zice că e un număr foarte important, un moment în care multe lucruri frumoase se întâmplă. Acum să vedem”, a povestit Xonia, în exclusivitate pentru EGO.ro, completând că în momentul de față se simte bine din toate punctele de vedere. „Și psihic sunt foarte bine. Am fost întotdeauna și sunt pozitivă, credincioasă și spirituală. Sunt în cea mai bună formă, din toate punctele de vedere”.

Xonia
Xonia

„Sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani”

Din fericire, lucrurile au început să se așeze în viața artistei, iar în momentul de față boala autoimună este ținută sub control.

„Acum sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani. Nu pot să mănânc orice, însă cu o dietă echilibrată, acum că sunt în remisie, pot să mănânc niște alimente pe care nu le-am consumat în ultimii ani. Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor pe care le iau, efecte secundare, pentru că asta se întâmplă când iei multe pastile. Ne ajută pe o parte, dar pe cealaltă parte dăunează. Sunt foarte-foarte bine”, ne-a mai povestit cântăreața.

Xonia a fost concurentă la Survivor România
Xonia a fost concurentă la Survivor România

Din păcate, acest tip de afecțiune nu poate fi vindecat niciodată, astfel că Xonia va trăi toată viața cu această boală și va fi nevoită să învețe cum să o țină sub control. În continuare este sub tratament medicamentos și nu poate mânca absolut tot ce își dorește, cel puțin nu în cantități mari, în caz contrar riscă să i se umfle din nou fața.

„Nu am niciun aliment după care să tânjesc. Bineînțeles, am un echilibru. Mai poftesc din când în când și mai mănânc o cantitate minusculă din toate mâncărurile pe care mi le doresc. Atât timp cât nu îmi face bine la corp, nu vreau să fac ceva care sa îi dăuneze. E mai important pentru mine  să fiu bine. Aș renunța la orice mâncare, doar ca să fiu bine, sănătoasă”, a mai povestit Xonia pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Tags:
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *