Boala de care ar suferi, de fapt, Vladimir Putin. Un apropiat a spus adevărul: “Nebunia împăratului este reală”

Care ar fi, de fapt, starea de sănătate a lui Vladimir Putin: "Sănătatea sa psihiatrică este proastă"
Boala de care ar suferi, de fapt, Vladimir Putin. Un apropiat a spus adevărul: “Nebunia împăratului este reală”

Cele mai recente zvonuri despre starea de sănătate lui Vladimir Putin ridică multe semne de întrebare. Un oligarh apropiat acestuia a declarat că „sănătatea sa psihiatrică este proastă”. De asemenea, el susține că ar exista o amenințare reală că ar putea folosi arme nucleare.

Miliardarul le-ar fi spus asociaților că „sănătatea psihiatrică a liderului de la Kremlin este într-adevăr proastă și că poveștile despre faptul că a luat-o razna nu sunt o glumă”.

Care ar fi, de fapt, starea de sănătate a lui Vladimir Putin

Oligarhul rus, un nume cunoscut în Rusia, este de mai multe decenii aproape de Vladimir Putin. Îngrijorările lui vin în contextul declarațiilor jurnalistului de investigație, Christo Grozev, care a spus recent că Vladimir Putin nu mai are încredere în miliardarii care i-au fost apropiați, care cred că el suferă de cancer.

„Oameni care îl cunosc personal pe acest oligarh apropiat de Putin, și alții mi-au spus că marile afaceri strâns legate de putere stau cuminți ca șoarecii. Pentru că nebunia împăratului este reală.

Amenințarea loviturii nucleare este și ea foarte reală. Cei care se opun cel mai puternic războiului din elită au tăcut din cauza pericolelor de a-l contesta.

Nu am date exacte despre starea sa de sănătate. Dar oamenii care îi sunt apropiați, inclusiv oligarhi, cred că are cancer”, spune Christo Grozev pentru thesun.co.uk.

Vladimir Putin, bolnav de cancer și operat în secret?

Media rusă General SVR a publicat recent declarațiile unui fost soldat rus de rang înalt cu privire la starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin ar fi amânat deja o dată intervenția chirurgicală.

“Medicii spun că este nevoie de operație, însă momentan nu a fost stabilită data. Va fi supus unei intervenții chirurgicale și o perioadă va fi incapabil să își desfășoare activitățile firești. Știm foarte bine că are cancer și boala Parkinson, așa cum am spus de multe ori. Maladiile progresează”, a spus fostul soldat de rang înalt.

6.2 99 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.