Boala de care suferă Courteney Cox din serialul Friends. Se confruntă cu această problemă de mai mulți ani, cum a descoperit-o: „Îmi cădea părul”

Vedeta a dezvăluit totul.
Boala de care suferă Courteney Cox din serialul Friends. Se confruntă cu această problemă de mai mulți ani, cum a descoperit-o: Îmi cădea părul

Courteney Cox, îndrăgita actriță din serialul ”Friends”, se confruntă cu probleme de sănătate. Ea a dezvăluit că în urma afecțiunii pe care o are, și-a pierdut părul și sprâncenele. Actrița a fost lovită de necazuri încă de pe timpul când filma pentru serialul ”Prietenii tăi”. La vremea respectivă, vedeta a pierdut mai multe sarcini.

Boala de care suferă Courteney Cox din serialul Friends

Courteney Cox a fost întotdeauna deschisă în privința dificultăților prin care a trecut de-a lungul anilor. Într-un interviu recent, ea a vorbit despre menopauză în cel mai amuzant mod posibil.

”Menopauza îți schimbă modul de-a gândi despre îmbătrânire. Te mănâncă de vie! E oribilă. Nimic altceva nu poate avea asemenea efect asupra ta. Țineți minte că nimic nu e bun legat de manopauză”, a dezvăluit vedeta de la Hollywood.

Citește și: Cumpăna prin care a trecut Matthew Perry. Medicii i-au dat atunci șanse slabe de supraviețuire. Povestea mai puțin știută a actorului din “Friends”

De asemenea, actrița a dezvăluit că suferă de o boală cu efecte vizibile la nivel fizic. Mai exact, ea suferă de hipotiroidism, afecțiune în urma căreia și-a pierdut părul și sprâncenele. Vedeta din serialul „Prietenii tăi” ia zilnic hormoni pentru a suplini hormonii pe care tiroida ei nu îi poate produce. Dar când a început tratamentul, a avut o serie de efecte secundare nedorite.

”Îmi cădea părul și am descoperit că era din cauza hipotiroidismului sau, mai bine spus, din cauza faptului că mi s-a administrat o doză prea mare de tratament. Eu aveam problema asta de mai mulți ani și abia când am început tratamentul, mi-a căzut părul”, a declarat Cox, potrivit thethings.com.

„Eu acasă am scaune bej și mi se vedea părul negru căzut peste tot. Dar acum a început să-mi crească părul la loc”, a mai spus actrița.

Citește și: De ce a murit Matthew Perry, actorul din celebrul serial Friends. Cum a fost găsit. Apropiații sunt șocați

Medicul i-a schimbat tratamentul, dar, chiar și așa, părul a continuat să-i cadă.

”Mi s-a dat din nou prea mult tratament și atunci au început să-mi cadă sprâncenele. Bine măcar că merg des la baie și elimin rapid prin urină substanțele ingerate! Oricum, o să-mi crească la loc și sprâncenele”, a adăugat actrița.

E a precizat însă că acum este tratată de un endocrinolog bun, datorită căruia lucrurile au început să se îmbunătățească.

Courteney Cox
Courteney Cox

Cournteney Cox a pierdut mai multe sarcini îm timpul filmărilor pentru ”Friends”

Courteney Cox a trăit o adevărată dramă în timpul filmărilor pentru Friends. Ea a pierdut mai multe sarcini, iar în cele din urmă a ales fertilizarea in vitro pentru a putea aduce pe lume un copil.

”Eu de-abia pierdusem o sarcină și știu că era groaznic să fiu amuzantă atunci”, a dezvăluit Courteney.

”A fost destul de complicat, pentru că toată lumea din familia mea avea copii, numai eu nu. Nimeni n-a avut probleme să conceapă copii sau să mențină sarcina până la final. Eu rămâneam însărcinată destul de ușor, dar nu puteam menține sarcina prea mult timp”, a adăugat vedeta.

Citește și: Ultima imagine a lui Matthew Perry, postată pe Instagram. Și-a prevestit actorul moartea? Cum a apărut starul din serialul Friends

Motivul pentru care actrița nu putea duce sarcinile până la final a fost că suferea de o mutație genetică – MTHFR – care-i creștea șansele să dezvolte cheaguri de sânge, făcându-i aproape imposibilă menținerea unei sarcini.

În cele din urmă a ales să facă două fertilizări in vitro, în timpul cărora și-a injectat heparină pentru a-i subția sângele. Astfel a reușit să o aducă pe lume pe fiica ei, Coco.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *