Boala de care suferă Putin. Documente secrete de la Kremlin scot la iveală detalii incredibile

Ce s-a aflat despre starea de sănătate a președintelui rus

Boala de care suferă Putin. În ultimii ani s-a tot vorbit despre starea de sănătate precară a liderului de la Krmelin, deoarece se crede că are în permanență alături de el o echipă de medici care îl monitorizează constant. Recent însă au fost dezvăluite mai multe documente secrete aparținând serviciilor de informații din Rusia potrivit cărora Putin ar suferi de mai multe boli grave, printre care și Parkinson în stare incipientă.

Boala de care suferă Putin. Documente secrete de la Kremlin scot la iveală detalii incredibile

Potrivit presei internaționale, Vladimir Putin, în vârstă de 70 de ani, s-ar confrunta cu grave probleme de sănătate. Se pare că liderul rus se luptă cu două tipuri de cancer (pancreatic și de prostată), iar în plus i-ar fi fost depistată și boala Parkinson în fază incipientă

Președintele rus a fost fotografiat recent cu urme bizare pe dosul mâinii drepte în timpul unei vizite pe care a făcut-o într-un centru militar de antrenament de lângă Ryazan, potrivit The Sun.

Conform canalului de Telegram SVR, citat de Mirorr, cercul de influență al lui Putin este îngrijorat de faptul că „pierderea în greutate și tusea persistentă” devin vizibile și vor fi văzute de elitele din Rusia ca „un semn de vulnerabilitate a liderului”. Potrivit canalului, liderul de la Kremlin a slăbit 8 kilograme în ultimele luni.

Boala de care suferă Putin. Documente secrete de la Kremlin scot la iveală detalii incredibile
Boala de care suferă Putin. Documente secrete de la Kremlin scot la iveală detalii incredibile

Surse din cadrul serviciilor secrete ale Rusiei confirmă că Vladimir Putin este bolnav

„Pot confirma că a fost diagnosticat cu boala Parkinson în stadiu incipient, dar deja progresează”,  susțin surse din serviciile de securitate ruse.

„Acest fapt va fi negat în toate modurile posibile și ascuns. Putin este injectat în mod regulat cu tot felul de steroizi grei și injecții inovatoare analgezice pentru a opri răspândirea cancerului pancreatic cu care a fost recent diagnosticat”, mai spun sursele citate.

„În cercul său apropiat, există zvonuri că, pe lângă cancerul pancreatic, care se răspândește treptat, Putin are și cancer de prostată”, se mai arată în e-mailurile menționate.

Au existat afirmații occidentale cu privire la sănătatea lui Putin, în special din partea fostului șef al MI6, Sir Richard Dearlove, care a spus că liderul rus va fi trimis la un sanatoriu unde va sta până în 2023, din cauza unor probleme medicale.

Recent, într-un videoclip lansat de Krmelin, Vladimir Putin apare într-o ipostază care a stârnit multe controverse. El se ținea strâns de o masă în timpul unei întâlniri cu ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu. Putin a bătut din picioare şi s-a aplecat de mai multe ori pe parcursul înregistrării, având totodată şi faţa vizibil umflată.

Imaginile au stârnit un val de comentarii privind starea de sănătate a liderului rus, inclusiv din partea unor politicieni.

9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.