Bobby Păunescu a uitat-o pe Alexandra Dinu. Cine este noua sa cucerire, Maria Blacioti are o profesie de top FOTO

Au petrecut sărbătorile împreună

Scris de: Daoud Andra

04 Jan. 2024

Afaceristul Bobby Păunescu a început anul cum nu se poate mai bine și s-a afișat pe internet alături de noua sa cucerire. După ce vara trecută a format un cuplu cu Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se pare că afaceristul iubește din nou. Cu ce se ocupă Maria Blacioti, noua sa iubită.

Bobby Păunescu, primele imagini alături de noua iubită

Bobby Păunescu are o pasiune pentru femeile frumoase. De-a lungul timpului, s-a afișat la braț cu unele dintre cele mai dorite românce. Cele mai cunoscute relații ale sale au fost cea cu Monica Bîrlădeanu, respectiv cu fotomodelul Alice Peneacă. Vara trecută, afaceristul a apărut alături de Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, însă se pare că relația lor nu a rezistat.

Citește și: Alexandra Dinu rupe tăcerea despre relația cu Bobby Păunescu: “Sunt dezamăgită”. A vrut ca toată lumea să afle de la ea

Acum, Bobby Păunescu iubește din nou, de data aceasta o femeie care nu are legătură cu lumea mondenă. Noua sa iubită, Maria Blacioti, are 50 de ani și este de profesie medic ginecolog. Este foarte căutată în București, activând atât în sistemul de stat, cât și în cel privat, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu.

Bobby Păunescu a uitat-o pe Alexandra Dinu. Cine este noua sa cucerire, Maria Blacioti are o profesie de top FOTO
Bobby Păunescu și Maria Blacioti au petrecut sărbătorile împreună

A fost logodit cu Monica Bîrlădeanu

De departe cea mai cunoscută relație a lui Bobby Păunescu și, totodată, cea mai de durată, a fost cea cu actrița Monica Bîrlădeanu. Cei doi au fost împreună mai bine de 11 ani și chiar au ajuns să se logodească la biserică. Actrița a fost cea care a pus capăt relației, după cum a povestit, la un moment dat, Bobby Păunescu. Acesta a mărturisit că a fost părăsit de toate femeile din viața lui și că nu a fost niciodată el cel care a părăsit o femeie.

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu, de fapt. Au fost împreună 11 ani: „Am fost logodiți la biserică”

”În permanență (n.r. a fost părăsit)! Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești și să suferi din dragoste! Chestia asta cred că m-a ajutat foarte mult și în film, să pot să scriu, să pot să mă duc jos, să urc! Că să fim mai exacți pe date să spunem așa, ne-am despărțit (n.r. el și Monica) în 2012, pe 10 august!”, a mărturisit Bobby Păunescu, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”Am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe pentru că nu consideram că o hârtie poate să… mă rog, așa s-a întâmplat! Iar când ne-am despărțit, ne-am despărțit în mod foarte amiabil, dar cu siguranță sunt ani din viață pe care nu ți-i mai dă nimeni înapoi! Și în care am câștigat foarte multe lucruri împreună! În permanență am fost părăsit și voi fi părăsit în continuare, indiferent cine va fi!”, a mai spus producătorul de film.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *