Bogdan Farcaș, Ciomag din serialul „Clanul” de la Pro Tv, a primit un mesaj de amenințare din partea unui telespectator. Cum l-a influențat rolul VIDEO EXCLUSIV

"Am primit multe mesaje"

Pe lângă proiectele de pe marele ecran, Bogdan Farcaș face un rol de excepție în serialul „Clanul”, unde interpretează un răpitor și un abuzator de copii, personaj cheie al acțiunii din film. Deși toată lumea știe că serialul este bazat pe ficțiune, cu influențe din viața reală, sunt telespectatori care nu fac însă diferența între film și realitate. Bogdan Farcaș a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că a primit mesaje de amenințare.

Bogdan Farcaș, despre rolul său din Clanul: „Îmi place enorm personajul”

Încă de când a citit scenariul, Bogdan Farcaș a declarat că este cel mai tensionat rol pe care l-a avut de interpretat până acum și că i-a trebuit ceva timp ca să studieze și să înțeleagă această tipologie. Deși la începutul sezonului 1 mărturisea că acest gen de personaj nu ar trebui să existe pe fața Pământului, în ceea ce privește partea de ficțiune este unul care ar provoca orice gen de actor. În cele două sezoane i-a ieșit o interpretare de succes, fiind unul dintre personajele care stârnesc cele mai multe reacții atunci când apare în desfășurarea acțiunii.

„Faptul că personajul ăsta devine copleșit de ură, nu-i anulează lui trecutul sau nu-i anulează prin ce a trecut, doar că nu știe să se comporte altfel decât așa. Vă rog frumos, dacă se poate, să nu moară Ciomag că îmi place enorm personajul. Nu doar personajul ăsta. Îmi place „Clanul”. Îmi place ideea de clanul, ideea de magie care se întâmplă acolo. E minunat. Cu ocazia asta îmi salut tot colegii, pe Lia (nr. Lia Bugnar), pe Anghel Damian, pe toată lumea”, ne-a declarat Bogdan Farcaș.

Faptul că este atât de intrigrant, că aduce telespectatorul în toate stările negative, nu este un lucru rău din punct de vedere profesional. Mai rău este când cei de acasă confundă un film de ficțiune cu viața reală și confundă omul cu actorul. Interpretul lui Ciomag nu a fost ferit de astfel de situații.

„Onest, am primit multe mesaje, dar am primit un mesaj în care cineva îmi spunea că mă prinde și o să mă taie dacă mai fur copii. Eu nu fur copii, al meu e acasă, e bine, e sănătos, își face temele. Pe cei din film, atâta tot”, a mai povestit actorul pentru EGO.ro.

„Fiul meu s-a uitat ciudat la mine”

În timp ce alți actori nu-și lasă copiii să se uite la prestația lor din serialul „Clanul”, căci cele mai multe scene sunt fie cu bătaie, fie cu împușcături și sânge, Bogdan Farcaș nu doar că l-a lăsat pe fiul lui să vizioneze, dar l-a luat cu el și pe platourile de filmare.

În cel de-al doilea sezon, a jucat alături de fiul lui, nu însă în aceeași scenă, dar s-au intersectat pe platourile de filmare. În „Clanul” a fost pentru prima dată când s-au întâlnit pe platoul de filmare în calitate de colegi. Chiar dacă este la o vârstă fragedă, fiul lui Bogdan Farcaș știe să facă diferența între ficțiune și realitate, dar mai ales știe exact care este meseria tatălui său.

„Îl las să se uite pentru că m-a mai văzut în filme și înțelege doar roluri. Dar fiul meu s-a uitat ciudat la mine și s-a uitat total neîncrezător și mi-a zis că nu sunt așa. I-am zis că da, chiar nu-s așa ca-n serial”, a mai povestit interepretul lui Ciomag pentru EGO.ro.

Citește și Cum s-a pregătit Bogdan Farcaș pentru personajul său controversat din serialul Clanul. „Știu că sună urât, dar chiar așa a fost” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *