Bogdan Iancu, despre cele mai dureroase momente din viața lui: „Este ceva ce nu doresc nimănui”. Ce l-a marcat atât de tare pe actor VIDEO EXCLUSIV

Ce spune tânărul actor despre despărțire
Bogdan Iancu, despre cele mai dureroase momente din viața lui: Este ceva ce nu doresc nimănui. Ce l-a marcat atât de tare pe actor VIDEO EXCLUSIV

Bogdan Iancu apare într-un nou film, “The Perfect Escape”, fiind a doua oară când lucrează cu Cristina Jacob, după ce a făcut furori în “Oh, Ramona!”. El ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre personajul său și legătura pe care o are cu regizorul, oferind, în același timp, detalii despre viața lui personală.

Bogdan Iancu, despre viața profesională și personală

Bogdan Iacob și Cristina Jacob și-au unit forțele pentru o nouă producție. Tânărul ne-a vorbit despre personajul său, explicând ce diferențe sunt între acesta și cel pe care l-a interpretat în filmul care l-a făcut cunoscut, “Oh, Ramona!”. Mai mult, el ne-a făcut mărturisiri și despre despărțirea prin care a trecut, recunoscând că separarea l-a afectat destul de tare, însă nu refuză ideea de o nouă idilă amoroasă.

Este al doilea film în care lucrezi alături de Cristina Jacob. Cum este relația de regizor – actor?

Bogdan Iancu: Dacă mă întrebai asta la primul proiect, probabil aș fi știut să răspund. Acum eu consider că suntem prieteni foarte buni și într-adevăr, fiind a doua producție, simt că ne-am apropiat foarte mult. Simt că de la “Oh, Ramona!” până la “The Perfect Escape” ne-am maturizat amândoi mai mult, ne-am apropiat și ne-am împrietenit foarte bine. Simt că avem o chimie foarte bună ca oameni, dar și ca artiști. Sper să înflorească și la alte producții.

Bogdan Iancu, detalii despre personajul său

Cum este diferit acest rol față de cel din “Oh, Ramona!”. Până la urmă, tot un tânăr cu relații complicate ai portretizat.

Bogdan Iancu: Bine zis. Uite, nu m-am gândit la acest aspect, că se aseamănă atât de tare. Dar, da, se aseamănă Andrei din “Oh, Ramona!” și Sebastian din “The Perfect Escape”. Tind să cred că, totuși, Sebastian este puțin cu capul mai pe umeri, Andrei este mult mai tânăr, mai hormonal, mai nebun. Evident, Sebastian trece prin aceleași probleme, doar că, cum am înaintat eu în vârstă, la fel a făcut-o și personajul. Este mai matur și are o cale mai directă în viață, este muzician, știe că asta vrea să facă, știe că la asta vrea să devină bun.

Ținând cont că personajele tale au avut relații complicate, ele ți-au afectat modul în care privești aceste legături?

Bogdan Iancu: Cred că afectat are o conotație negativă. Suntem 8 oameni și în cele 34 de zile de filmare ne-am apropiat foarte mult, am devenit aproape o familie. Știu că am avut oportunitatea să discut cu foarte mulți dintre ei despre relații, despre relațiile lor, despre ale mele. Fiind oameni din medii diferite, de vârste diferite, am început să văd lucrurile mult mai deschis, am început să am perspective noi asupra relațiilor. Cumva, din punctul acesta de vedere, chiar simt că m-a ajutat să mă maturizez din punct de vedere romantic.

Au existat momente când nu ai putut să ieși din personaj?

Bogdan Iancu: Acum nu îți imagina că am abordat o metodă cum face Daniel Day-Lewis cu personajele lui, când rămâne în ele luni întregi. Sebastian este, totuși, un tânăr român care este foarte apropiat de mine. Paradoxal, a fost și dificil, dar și ușor să înțeleg pasiunea lui pentru muzică pentru că se aseamănă foarte mult cu pasiunea mea pentru actorie. Restul personajului simt că s-a conturat complet în momentul în care am întâlnit-o pe partenera mea în film și atunci am descoperit cu adevărat personajele.

Ce spune despre despărțire: “Este ceva ce nu doresc nimănui”

Ultima oară când am discutat, ai zis că ai trecut printr-o despărțire. Cum a fost? Ai zis că te-a afectat destul de tare.

Bogdan Iancu: Da, este groaznic, este teribil, este ceva ce nu doresc nimănui, dar lucrurile acestea se întâmplă. Dacă mă întrebai asta acum o lună, probabil aș fi început să plâng, dar este OK. Nu o antagonizez deloc pe fosta mea iubită, din contră, încă vorbim, încă suntem OK. A fost o despărțire de comun acord ca să zic așa, suntem în continuare prieteni. Lucrurile acestea se întâmplă, am 23 de ani, pot să trec peste.

Cât a durat relația?

Bogdan Iancu: Cam un an.

Acum nu refuzi ideea de a cunoaște pe cineva?

Bogdan Iancu: Nu, deloc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *