Britney Spears va fi mămică pentru a treia oară, la 40 de ani: „Dacă sunt doi acolo, o iau razna”

Britney Spears a anunțat pe rețelele de socializare că așteaptă un copil. Artista are deja doi copii, a căror custodie a pierdut-o în 2008.
Britney Spears va fi mămică pentru a treia oară, la 40 de ani: Dacă sunt doi acolo, o iau razna

Mamă a doi băieți de 16 și 15 ani, Britney Spears va fi mămică pentru a treia oară. Ea a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată, veste care i-a șocat pe fani. Artista în vârstă de 40 de ani a postat pe Instagram dialogul pe care l-a avut cu iubitul ei și cum a ajuns să facă testul de sarcină.

„Slăbisem prea mult ca să pot pleca în excursie în Maui, așa că am vrut să iau din nou în greutate. Dar apoi m-am gândit: Doamne… ce s-a întâmplat cu stomacul meu? Iar soțul meu a spus că sunt însărcinată cu mâncare. Așa că am făcut un test de sarcină… și ei bine… voi avea un copil…”

Ea a continuat: „Dacă sunt doi acolo, s-ar putea să o iau razna.”

Speriată de depresia perinatală

Britney și-a dezvăluit apoi planurile ei de viitor acum, după ce a aflat că așteaptă un copil: „Evident că nu voi ieși atât de mult din cauza paparazzilor”, a scris ea, arătând că a mai fost „vânată” de ei și în trecut.

Apoi a mărturisit că e speriată puțin din cauza faptului că a mai suferit de depresie perinatală.

„Este greu pentru că atunci când eram însărcinată am avut depresie perinatală. Trebuie să spun că este absolut oribil. Femeile nu vorbeau despre asta atunci… dar acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi! De data aceasta voi face yoga! Răspândesc multă bucurie și dragoste”, a mai scris ea.

Anunțul ei vine după ce, recent, iubitul ei, Sam Asghari, a sugerat că își doresc să aibă un copil. Întrebat de un reporter despre ce planuri au de sărbători (referindu-se la Crăciun), acesta a răspuns că vor să facă un copil.

Britney Spears va fi mămică pentru a treia oară. Își dorește o fetiță

O sursă a declarat pentru The Sun că Britney Spears își dorește o fetiță.

„Britney își dorește cu siguranță mai mulți copii și ar fi atât de fericită și recunoscătoare cu un alt fiu, dar, în adâncul sufletului, dorința ei este să fie mamă pentru o fetiță”, a spus sursa.

Aceasta a mai arătat că dacă Britney va mai avea copii, aceștia nu vor avea niciun fel de relație cu părinții ei, Jamie și Lynne Spears.

Artista a fost sub tutela tatălui ei din 2008, după ce a divorțat de soțul ei. Tatăl său a fost cel care a avut control asupra finanțelor ei. De asemenea, asupra deciziilor legate de carieră sau vizitarea copiilor. Ea a fost atunci internată într-un centru de recuperare și a pierdut custodia celor doi băieți din cauza comportamentului ei.

Artista a ieșit de sub tutela tatălui ei anul trecut în noiembrie, iar la proces a descris modul în care aranjamentul juridic i-a afectat nu numai banii, ci și alegerea de a avea un alt copil.

Ea a spus atunci că își dorește să mai aibă copii. De asemenea, că a fost obligată să ia anticoncepționale și medicamente împotriva voinței ei. Se pare că dorința i s-a împlinit, astfel că Britney Spears va fi mămică pentru a treia oară.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *