Bucătarul de la Chefi la Cuțite, desemnat cel mai bun chef din Italia: “Nu îmi vine să cred că am trăit acest moment incredibil”

Vezi despre care dintre jurați este vorba!

Antena 1 are cu ce se lăuda, cu toate că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au ajuns în curtea celor de la Pro TV! Unul dintre noii jurați de la Chefi la Cuțite face furori cu preparatele sale culinare. Nu oriunde, ci în Italia, una dintre țările cu cea mai bună mâncare din lume. Recent, el a fost desemnat cel mai bun chef din Peninsulă. Iată despre cine este vorba!

Juratul de la Chefi la Cuțite care i-a cucerit pe italieni cu preparatele sale

În toamna anului trecut, Antena 1 i-a pierdut pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, care au decis să renunțe la proiectul Chefi la Cuțite. Însă, celebrul post de televiziune i-a câștigat pe Chef Alexandru Sautner, Chef Ştefan Popescu, Chef Orlando Zaharia și Chef Richard Abou Zaki.

Ultimul menționat tocmai a primit premiul pentru cel mai bun Chef din Italia. Chef Richard Abou Zaki a fost distins în cadrul galei Identità Golose – Le Guide Ristoranti 2024. Evenimentul s-a desfășurat luni, 22 aprilie 2024, la Milano.

”M-am implicat cu totul în acest proiect”

Juratul de la Chefi la Cuțite a obținut cea mai importantă distincție a anului alături de Pierpaolo Ferracuti. Împreună cu acest bucătar, Chef Richard Abou Zaki a deschis restaurantul Retroscena.

”Sunt foarte fericit, mândru și recunoscător pentru acest premiu care vine după patru ani în care eu și Pierpaolo am investit energie și creativitate în ceea ce am reușit să construim la Retroscena.

M-am implicat cu totul în acest proiect, dar nu îmi vine să cred că am trăit acest moment incredibil la doar patru ani de la deschiderea restaurantului și că distincția a venit în cadrul unui eveniment atât de important cum este Identità Golose.

Sunt extraordinar de emoționat și le mulțumesc tuturor celor din echipa noastră, care muncesc alături de noi cu pasiune pentru a păstra cel mai înalt nivel în acest domeniu”, a declarat juratul Chefi la Cuțite.

Citește și Cine este chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite. A gătit pentru regina Elisabeta a II-a și are 4 restaurante deschise în Italia!

Restaurantul său are o stea Michelin

Localul pe care Richard Abou Zaki îl deține în Italia are o stea Michelin. El a obținut-o în doar nouă luni de zile de la inaugurare.

De asemenea, juratul de la Chefi la Cuțite a primit premiul ”Inovația anului” în urmă cu două luni, în cadrul galei Identità Golose pentru Pizzerii și Signature Cocktail Baruri.

”Am 4 restaurante. Mi-am dat viața pentru bucătărie și niciodată nu m-am gândit să renunț la ea. Am restaurantul meu în Italia cu o stea Michelin, am obținut-o în 9 luni”, spunea bucătarul în emisiunea de la Antena 1.

Citește și Ce diferență mare de vârstă este între Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite și iubita lui. Cu câți ani este mai mare partenera chef-ului de la Antena 1!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *