Un nou scandal la Survivor All Stars. Iancu Sterp ar fi trișat în mai multe rânduri, ce s-a aflat

E uluitor ce s-a aflat!

Survivor All Stars se apropie de final. Mai este foarte puţin până la marea finală, când telespectatorii vor afla câştigătorul trofeului şi premiului în valoare de 100.000 de euro. Până atunci, însă, noi informații-bombă au ieșit la iveală. Se pare că finalistul Iancu Sterp ar fi încălcat de mai multe ori regulamentul emisiunii de la Pro TV. Iată ce s-a aflat de curând!

Iancu Sterp a încălcat regulamentul de la Survivor All Stars? Iată ce a ieșit la iveală abia acum

Marea finală Survivor All Stars va fi difuzată pe data de 30 mai, iar trei concurenți se luptă pentru trofeu și marele premiu de 100.000 de euro. Este vorba despre Zanni, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp.

Cum au ajuns ei în această fază a competiției din Republica Dominicană? Ei bine, după cum știe deja toată lumea, Andrei Ciobanu ar fi trebuit să părăsească show-ul, după ce a pierdut duelul cu Ana Pal. Însă, acesta a mai primit o șansă și a rămas în competiție.

Fratele lui Culiță Sterp ar fi părăsit campul în repetate rânduri

De asemenea, Iancu Sterp ar fi ajuns în finală, după ce producția ar fi trecut cu vederea anumite nereguli comise de acesta. Potrivit celor de la Cancan, fratele lui Culiță Sterp ar fi părăsit campul de nenumărate ori.

El ar fi mers într-un sat din apropiere, de unde și-ar fi procurat hrană. De asemenea, acesta le-ar fi oferit mâncare și altor concurenți. Acolo, fostul Războinic ar fi fost ajutat de o româncă stabilită în Republica Dominicană, fană a fratelui său.

Culiță Sterp s-ar fi împrietenit cu femeia în timpul unei vacanțe petrecute acolo. Iar când fratele lui, Iancu Sterp, a ajuns în competiție, artistul a luat legătura cu ea și a rugat-o să-l ajute, notează sursa citată.

Citește și Alexandra Duli a spus tot adevărul despre Zanni, după momentele de la Survivor All Stars. Ce a remarcat la Ana Porgras!

Zanni, eliminat, dar reprimit în competiția Survivor All Stars

Zanni, de asemenea, ar fi ajuns în finala Survivor All Stars doar datorită indulgenței producției. Acesta ar fi pierdut în fața lui TJ Miles și ar fi fost eliminat din cometiție, dar doar pentru câteva zile.

Ulterior, fostul Faimos ar fi fost reprimit, după ce regulile jocului ar fi fost brusc modificate. Zanni ar urma să fie ”salvat” de o amuletă, mai precizează sursa menționată.

Citește și De ce a participat Jorge la Survivor All Stars, de fapt. Ce a făcut în Republica Dominicană: “Dacă a venit invitația, m-am dus așa cum eram!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *