Amalia Enache, despre adolescență și relația cu părinții ei: „Părinții m-au lăsat și au avut încredere în mine” VIDEO EXCLUSIV

Cum și-a organizat majoratul

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, fiind o adevărată profesionistă, mereu elegantă și atentă la noutățile pe care le aduce telespectatorilor Pro TV. În viața personală, ea este o mamă desăvârșită, având grijă să aibă o legătură frumoasă cu fiica ei, Alma. În exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a vorbit despre amintirile pe care le are din adolescență și amprenta pe care și-au pus-o părinții săi asupra modului în care își crește micuța.

Amalia Enache, detalii despre adolescență

Pierderea părinților a fost dureroasă pentru Amalia Enache, mai ales pentru că vedeta a avut o relație excepțională cu oamenii care i-au dat viață. Aceasta a punctat că ei aveau mare încredere în ea, astfel că putea să meargă la fiecare petrecere în adolescență, mai ales pentru că avea grijă să nu facă niciun lucru care putea să le producă neplăceri părinților săi. Astfel, ea și-a făcut majoratul într-un mod inedit, după ce a participat la mai multe zile de naștere:

“Mergeam la toate petrecerile! Părinții m-au lăsat și au avut încredere în mine. Bine au făcut! Nu am făcut niciun lucru care să îi stânjenească pe ei sau pe mine. Din clasa a 10-a și a 11-a am fost la absolut toate majoratele! Nu aveai multe de făcut atunci, dar erau majoratele! Mă bucur foarte mult pentru că am avut asta în adolescență. Sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri! Atunci ai nevoie să dansezi și să fii cu prietenii. Este foarte crud să nu lași tocmai atunci copiii!

Nu am fumat, nu am băut, pe vremea mea nu existau droguri, astfel că părinților le era mai ușor să mă lase cu sufletul împăcat. Aveau multă încredere în mine, nu am avut nicio restricție la petreceri! La 18 ani am plecat din Hunedoara la Timișoara, la facultate.

Am fost la atâtea petreceri în liceu încât atunci când a venit vorba să îmi fac majoratul, mama m-a întrebat: “Vrei petrecere sau o excursie la mare?”. I-am spus: “Am fost la atâtea petreceri tot anul, nu mai vreau una în plus! Vreau să merg la mare!”. La 18 ani am plecat pentru prima oară cu prietenele la mare!”

Citește și: Fiica Amaliei Enache îi dă lecții de curaj mamei sale: “Am și eu calitățile mele”. Ce a învățat Alma să facă la 7 ani VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre mama ei

Amalia Enache are o relație specială cu fiica ei, Alma, în care are mare încredere. Micuța se bucură de numeroase amintiri, ținând cont că mămica ei o ia peste tot cu ea. Se pare că prezentatoare de știri a fost inspirată de legătura pe care a avut-o cu femeia care i-a dat viață atunci când vine vorba despre creșterea fetei sale:

“Noi făceam parte dintr-o comunitate în care părinții se cunoșteau, știau că la majorate sunt și alți părinți în preajmă. Câștigasem încrederea lor, nu aveau nicio strângere de inimă că aș putea să mă apuc de fumat sau de băut! Nu era cazul! Nu am fost genul acela de adolescent, nu a fost problemă! Cu mama am avut o relație foarte apropiată!

În adolescență ne-am apropiat și mai mult, am simțit că este omul căruia pot să îi spun orice. Toate discuțiile dintre o mamă și fiică despre ce se întâmplă când te îndrăgostești le-am avut cu mult înainte să se întâmple! Nu am avut curiozități sau rebeliuni pentru că era totul deschis!”

Citește și: Primul interviu la dublu cu Amalia Enache și fiica ei. Alma are toate atuurile să devină o mare vedetă: “Eu doar cu micile ecrane” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *