Ce diferență mare de vârstă este între Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite și iubita lui. Cu câți ani este mai mare partenera chef-ului de la Antena 1

Cei doi au împreună o fetiță

Scris de: Daoud Andra

03 Apr. 2024

Richard Abou Zaki, noul jurat de la Chefi la Cuțite, se poate declara împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Juratul are o fetiță de trei ani, împreună cu iubita lui. Puțini știu însă cu câți ani este mai mare decât el femeia care i-a dăruit un copil.

Chef Richard Abou Zaki este mult mai tânăr decât partenera lui

Richard Abou Zaki și-a început cariera în bucătărie la o vârstă fragedă și a muncit din greu pentru visul lui. Astfel a ajuns ca, la 27 de ani, să dețină câteva restaurante în Italia, dintre care unul cu o stea Michelin. De curând, el a făcut și pasul către televiziune, devenind jurat la Chefi la Cuțite în cel mai nou sezon.

Pe lângă bucătărie și televiziune, chef Richard își dedică timpul și familiei lui. Juratul are o fetiță de 3 ani, pe nume Carlotta, împreună cu iubita sa. Femeia care l-a făcut tată se numește Alexandra și lucrează tot în domeniul culinar. Este cu 13 ani mai mare decât juratul de la Chefi la Cuțite, având 40 de ani în prezent.

Citește și: Cine este chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite. A gătit pentru regina Elisabeta a II-a și are 4 restaurante deschise în Italia

”Carlotta, la numai 3 ani, a mâncat deja în peste 20 de restaurante cu stele Michelin. La 1 an și jumătate i-am dat să guste foie-gras și e incredibil cum vrea să guste din tot, nu refuză niciun fel de mâncare. Degustatul a devenit chiar o pasiune pentru ea. Sper să își tot cultive acest gust, să își dezvolte palatul. O să tot auziți acest termen la Chefi la Cuțite”, a spus Richard Abou Zaki, într-un interviu pentru viva.ro.

Cine este chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite. A gătit pentru regina Elisabeta a II-a și are 4 restaurante deschise în Italia
Richard Abou Zaki este jurat la Chefi la Cuțite

Ce spune despre căsătorie

Chiar dacă sunt împreună de 8 ani și au un copil, chef Richard Abou Zaki și iubita lui nu sunt căsătoriți. Juratul de la Chefi la Cuțite a declarat, mai în glumă, mai în serios, că nu a găsit curajul necesar pentru căsătorie.

”Suntem împreună de 8 ani, iar Alle lucrează și ea în domeniu, la una dintre cele mai importante școli de bucătărie din Europa. La început, totul a fost un joc, eram prieteni foarte buni, dar lucrurile au evoluat pentru că avem această pasiune comună. Căsătorit nu sunt, n-am găsit încă curajul”, a mai spus el, pentru revista menționată.

Citește și: Ce mesaje a primit Cătălin Scărlătescu, după ce noul sezon Chefi la Cuțite a început la Antena 1. Reacția celebrului chef i-a lăsat mască pe toți

Cât despre diferența de vârstă dintre el și iubita lui, chef-ul spune că nu a simțit-o niciodată, dimpotrivă, chiar s-a bucurat de maturitatea partenerei lui. Unul dintre lucrurile care l-au atras la Alexandra a fost faptul că este hotărâtă.

”N-am simțit niciodată diferența asta de vârstă! Ba din contră! Mi se părea că persoanele de vârsta mea nu știau prea bine ce își doresc de la viață, tratau lucrurile cu destul de multă superficialitate, iar eu voiam ceva mai profund, mai serios, discuții care să îți ofere o anumită perspectivă”, a mai spus el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *