Cabral și-a adus toată familia în Republica Dominicană. De ce a luat Andreea această decizie și cât are de gând să stea departe de casă EXCLUSIV

Cabral și Adela Popescu prezintă ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

În timp ce Adela Popescu a decis să plece în Republica Dominicană, la filmările pentru reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, alături de Radu Vâlcan și de cei trei copii ai lor, Cabral Ibacka a plecat singur din România. Între timp, după ce s-au acomodat și au început filmările, prezentatorul TV și-a adus soția și pe cei doi copii ai lor, Tiago și Namiko. Andreea s-a acomodat imediat cu insula și are în plan să-și prelungească șederea. Reporterii Ego.ro au aflat, în exclusivitate, detalii despre vizita Andreei Ibacka, în Dominicană, dar și despre programul Adelei Popescu în pauza dintre filmări.

Cabral, un tată de nota 10. Copiii sunt foarte atașați de el

Dacă Radu Vâlcan ia în calcul să revină în România la sfârșitul lunii cu doi dintre copii, mai precis Alexandru și Andrei, dar fiind faptul că fiul cel mare va merge la școală, Andreea Ibacka va sta în Dominicană până la sfârșitul filmărilor, mai precis undeva în luna octombrie. Conform surselor noastre, Andreea s-a acomodat imediat cu clima de acolo și are deja propria rutină cât timp Cabral este la filmările pentru reality-show.

Dat fiind faptul că sunt prea mulți copii în peisaj, trei ai Adelei Popescu și doi ai lui Cabral, programul Andreei și al lui Radu nu se suprapune prea des. Singurele întâlniri în formulă completă sunt fie în zilele de repaus, fie seara, după terminarea filmărilor. Aceleași surse ne-au mai povestit că Andreei îi place foarte mult la filmări și că vine aproape zilnic să-și viziteze soțul, asta și pentru că cei doi copii sunt extrem de atașați de Cabral.

Cabral și Andreea au retras-o pe fiica lor, Namiko, de la grădiniță

Surse din preajma Andreei Ibacka ne-au povestit că actrița a ales să nu plece deodată cu soțul ei, ci să vină abia după câteva zile, tocmai pentru a avea timp să organizeze lucrurile la București. Încă de la început a plecat cu ideea să-și facă un soi de vacanță prelungită, motiv pentru care a anunțat la grădinița lui Namiko că micuța va reveni la cursuri abia spre sfârșitul anului. Nu același lucru a putut să facă și Radu Vâlcan. Alexandru a împlinit 6 ani și va merge la școală, din toamnă, iar pe Andrei nu putea să-l lase doar în grija Adelei și a bonei.

Astfel că, în Dominicană, va rămâne doar Adrian. În momentul în care Radu se va întoarce în România, Adela va primi ajutor și din partea Andreei Ibacka, soția lui Cabral asigurând-o că nu o va lăsa la greu, mai ales că Tiago este apropiat de vârstă cu Adrian și au cam același program.

Cabral și-a adus toată familia în Republica Dominicană
Cabral și-a adus toată familia în Republica Dominicană

Adela Popescu alăptează în pauzele dintre filmări

Totuși, fără îndoială, Adela Popescu rămâne în continuare o mamă eroină. Chiar și cu ajutor pe insulă, prezentatoarea TV nu concepe să stea prea mult timp departe de copiii ei, cu atât mai mult cu cât a optat să-l alăpteze în continuare pe Adrian. Astfel că, în unele zile, chiar alăptează în pauzele dintre filmări și, atunci când nu poate să o facă, se asigură că nu pleacă la platou fără să nu-i lase un biberon micuțului. Adela a acceptat să prezinte reality show-ul după ce s-a asigurat că resortul în care este cazată nu este foarte departe de platou, dar și după ce producătorii i-au spus că formatul emisiunii nu este în regim live, astfel că în caz de vreo maximă urgență se pot opri filmările pentru câteva minute.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *