Cadoul extraordinar primit de prințul William de ziua lui de naștere. E printre puținii care poate beneficia de așa ceva. De-a dreptul spectaculos

Nu s-a mai întâmplat asta din anul 2019
Cadoul extraordinar primit de prințul William de ziua lui de naștere. E printre puținii care poate beneficia de așa ceva. De-a dreptul spectaculos

Prințul William a fost sărbătorit regește de ziua sa, când a împlinit vârsta de 41 de ani. Prințul de Wales a avut parte de o surpriză de proporții, de care n-a mai avut parte din anul 2019.

Surpriză pentru prințul William la Catedrala Westminster, Nu s-a mai întâmplat asta din 2019

Miercuri, familia regală a marcat ziua de naștere a Prințului de Wales prin intermediul unui cor de clopote la Catedrala Westminster din Londra. Tot acolo, în 2011, William a fost mire. „Îi doresc Prințul de Wales o zi de naștere foarte fericită astăzi!”, a scris Westminster Abbey pe Twitter, alături de un videoclip cu clopotele.

„Clopotarii de la Abbey bat 541 de clopote, urmate de un curs de London Surprise Royal, în semn de sărbătoare”, se mai arată în mesaj.

Este o tradiție aproape uitată, dat fiind faptul că aceste clopote aniversare dedicate prințului William n-au mai bătut din 2019. Acest lucru s-a întâmplat din cauza pandemiei de Covid-19 și a presiunii financiare care apasă în Marea Britanie. S-a decis și ca aceste clopote să sune de ziua de naștere a mai multor persoane importante din familia regală. Pe lângă prințul William și regele Charles, ele vor suna și pentru regina Camilla și prințesa Catherine. Tradiția se limitează astfel strict la patru membri regali.

Înainte de 2020, clopotele ar fi bătut la zilele de naștere a 12 membri ai familiei regale: Regina Elisabeta, prințul Philip și cei patru copii ai lor, actualul rege Charles, prințesa Anne, prințul Andrew și prințul Edward, soția lui Charles, actuala regină consort Camilla, și Kate Middleton, prințul William și cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Potrivit site-ului Westminster Abbey, tradiția va continua cu ocazia zilei de naștere a Camilei, pe 17 iulie.

Ce mesaj a transmis familia regală pentru prințul William

Pe pagina de Instagram The Royal Family a fost publicată o fotografie cu William și tatăl său. Viitorul și actualul rege au fost surprinși într-un moment emoționant.

”Îi urăm prințul de Wales la mulți ani astăzi!”, este mesajul publicat în dreptul imaginii.

Internauții au scris mii de comentarii, printre care și întrebări cu privire la faptul că prințul Harry nu a avut parte de același regim de ziua lui de naștere.

”Și Harry, Meghan, Louis și Lilibet?”, a scriscineva, făcând aluzie la faptul că de ziua prințul Harry, casa regală nu a transmis niciun mesaj.

Vă reamintim faptul că Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California. Tensiunile dintre Harry și rudele sale de la Londra s-au accentuat mai tare după ce prințul și-a lansat cartea de memorii, la începutul anului.

Vezi și – Gestul sfidător făcut de prințul William față de regina Camilla. Nu se aștepta nimeni la asta de la el, a încălcat protocolul regal

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
7.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *