Cadoul fabulos primit de Cristina Spătar de la soțul ei. Este estimat la peste 2 milioane de euro. “O iubesc infinit”

Vicențiu a făcut o declarație de dragoste impresionantă pentru soția lui

Cristina Spătar se declară mai îndrăgostită ca niciodată! Artista a împlinit zilele trecute vârsta de 51 de ani și a fost sărbătorită cu fast de cătr soțul ei și copii. Drept cadou din partea lui Vicențiu Mocanu cântăreața a primit ceva fabulos, în valoare de două milioane de euro.

Cristina Spătar, surpriză de proporții de ziua sa. A petrecut la un resort de lux din Bulgaria

Cristina Spătar este extrem de fericită de când formează un cuplu cu Vicențiu Mocanu. Cunoscutul milionar o apreciază foarte mult pe artistă, motiv pentru care i-a oferit un cadou fabulos de ziua ei. Este vorba despre o clădire cu 15 apartamente, care are o suprafață totală de 1500 de metri păstrați. Valoarea acestei clădiri este estimată la peste două milioane de euro. Blocul se află în Crevedia, în județul Dâmbovița.

„De ziua mea soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, a spus Cristina Spătar pentru click.ro.

Vicențiu Mocanu, îndrăgostit până peste cap de Cristina Spătar: „Este clar faptul că o iubesc infinit”

Cristina și Vicențiu s-au căsătorit anul trecut, în decembrie. Cunoscutul milionar a declarat pentru sursa citată că o iubește necondiționat și că are încredere totală în ea. Acesta a declarat că o lasă pe ea să decidă ce va face cu clădirea respectivă, precizând că acolo și-ar putea face un studio, un restaurant, iar apartamentele pot fi închiriate în regim hotelier.

„Ne-am găsit amândoi iubirea pe care o căutam. Cred enorm în soția mea, de aceea i-am și făcut acest cadoul, ca să-și poată dezvolta mai multe business-uri. Susținută, Cristina poate să ajungă enorm de departe. În clădirea pe care a primit-o de ziua ei își poate face studio de înregistrări, restaurant, apartamente pentru închiriere în regim hotelier. Este o clădire multifuncțională în care poate să îmbine mai multe activități pe care vrea să le dezvolte! Este clar faptul că o iubesc infinit și că lucrurile vor decurge și de acum încolo tot în același fel și în același ritm! O să fim neobosiți, iar ea susținută poate să ducă aceste business-uri sus de tot! Soția mea merită totul! Nu a făcut rău nimănui și are un suflet curat și mare cât o lume întreagă! Merită tot Universul! Avem trei copii minunați împreună!”, a declarat Vicențiu.

Vezi și – Cine este și cu ce se ocupă soțul Cristinei Spătar. A cerut-o în căsătorie într-un decor de vis în Dubai

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *