Cadouri de Crăciun. Cele mai inspirate daruri pe care să le oferi apropiaților de Sărbători, atrag norocul și banii

Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou care va aduce și energie pozitivă în viața lor.
Cadouri de Crăciun. Cele mai inspirate daruri pe care să le oferi apropiaților de Sărbători, atrag norocul și banii

Crăciunul bate la ușă, iar în aceste zile rămase oamenii fac ultimele pregătiri. Unul dintre cele mai așteptate momente este cel al dezvăluirii cadourilor de sub brad. Dar mulți nu s-au pregătit încă și au lăsat darurile pe ultima sută de metri, fie din lipsă de timp, fie pentru să se află în pană de idei, sperând ca până în Ajun să găsească cel mai potrivit cadou. Dacă și tu te numeri printre cei care nu au reușit până acum să cumpere daruri pentru cei dragi, îți venim în ajutor cu câteva idei cu care în mod cert vei impresiona.

Cadouri de Crăciun. Cele mai inspirate daruri pe care să le oferi apropiaților de Sărbători

Tot ce îți dorești este ca darurile cumpărate de tine să fie pe gustul persoanelor apropiate. Iar de multe ori lipsa ideilor este un factor stresant și face ca acest obicei să își piardă din farmec. Totuși îi poți surprinde pe cei dragi cu un cadou special care le va oferi și beneficii deosebite.

Potrivit experților Feng Shui, cu aceste opțiuni nu numai că îi vei surprinde pe cei dragi, dar vei aduce și energie pozitivă în viața lor. Iată, așadar, ce poți să dăruiești de Crăciun pentru a atrage bani și noroc.

Plante

În Feng Shui, plantele au o importanță deosebită, iar dăruirea unui aranjament special persoanei dragi îi va întări sănătatea și va atrage bunăstarea în viața ei.

Figurine borască

Aceste obiecte reprezintă prosperitatea, iar dăruirea unei astfel de figurine celor din jurul tău va spori acest aspect al vieții lor, mai ales dacă este o broască cu trei picioare.

Obiecte roșii

Să dăruiești obiecte roșii în această perioadă a anului este sinonim cu succesul, deoarece acestea întăresc atât încrederea, cât și strălucirea persoanei iubite, ceea ce o va ajuta, fără îndoială, să își îndeplinească toate dorințele.

Bijuterii

Dacă vrei să activezi energia iubirii în persoana căreia îi oferi cadoul, dăruirea unei bijuterii este cea mai bună idee. Obiectele prețioase vor stimula activarea și fluxul de vibrații pozitive.

Ce cadouri să NU faci de Crăciun

Potrivit Feng Shui, există și anumite cadouri pe care nu ar trebui să le faci, deoarece acestea atrag ghinionul în viața persoanei care le primește. Iată ce nu trebuie să oferi în acest sezon.

Ceasuri

Oferirea unui ceas în dar este un semn de răceală și de distanțare între cel care îl oferă și cel care îl primește. Sugerează un rămas bun și este legat chiar de percepția timpului limitat.

Obiecte ascuțite

Indiferent de situație sau de caz, Feng Shui subliniază că cel mai rău lucru pe care îl poți oferi drept cadou este orice obiect ascuțit. Deoarece, pe lângă faptul că atrage ghinionul, acesta va tăia legătura dintre cel care îl oferă și cealaltă persoană.

Cactus

Potrivit regulilor Feng Shui, spinii reprezintă un semn rău. Mai ales dacă te gândești să dăruiești un cactus partenerului tău sau celor dragi.

Așadar, ar fi bine să excluzi de pe lista de cumpărături aceste lucruri dacă voiai să le cumperi pentru a le oferi cadou de Crăciun.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.5 50 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *