Când apare „365 days” 3 la Netflix. A fost anunțată data lansării

Netflix a anunțat când va apărea partea a treia a filmului „365 de zile”

Vești bune pentru fanii filmului „365 de zile”. Netflix a anunțat oficial data când va apărea partea a treia a celebrei producții. Filmul a cunoscut un real succes încă de la difuzarea primei părți de către platforma de streaming, iar în ciuda controverselor legate de sexualitatea excesivă, producătorii au hotărât să continue cu încă două părți. Iată care este data de lansare a ultimei părți, cea care va aduce deznodământul poveștii de iubire dintre Laura Biel (Anna-Maria Sieklucka) și Massimo Torricelli (Michele Morrone).

Când apare „365 days” 3 la Netflix

În 2020, când aproape toată lumea se afla în lockdown, primul film din trilogia „356 days” a devenit în timp record un fenomen mondial. A urmat cea de-a doua parte, care a fost lansată de Netflix pe 27 aprilie.

Ulterior, platforma de streaming a confirmat și apariția celei de-a treia părți, iar data de lansare a fost stabilită pe 19 august. Deși au existat speculații potrivit cărora această dată nu va fi respectată, iar lansarea filmului ar putea să aibă loc în 2023 chiar, Netflix a venit cu noi precizări care să întărească infrormația inițială.

 „19 zile până la 365 de zile: partea a 3-a!”, se arată într-un mesaj postat la începutul acestei săptămâni pe pagina oficială de Facebook a Netflix.

Potrivit presei internaționale, „365 de zile” este varianta poloneză a producției „50 Shades of Grey”. Al treilea film al seriei „365 days” se va baza pe ultimul volum al trilogiei scrisă de Blanka Lipinska și va avea legătură cu ce sa întâmplat în cea de-a doua parte.

„Lucrăm îndeaproape cu Blanka Lipinska, autoarea trilogiei de cărți „365 de zile” și scenarista filmului, pentru a continua povestea Laurei și a lui Massimo pe ecran. Călătoria lor împreună este plină de multe răsturnări de situație, pe măsură ce personajele noastre continuă să crească și să învețe mai multe despre ele însele”, a declarat Łukasz Kluskiewicz, manager de achiziție de conținut al filmelor Netflix pentru CEE și Polonia, potrivit digitalspy.com.

Când apare
Când apare „365 days” 3 la Netflix

Ce noutăți va aduce ce-a de-a treia parte a filmului

Astfel, în urma împușcăturii dramatice de la sfârșitul celui de-al doilea film, se pare că cea de-a treia parte va continua cu Laura și Massimo încercând să își repare relația, care a întâmpinat mai multe obstacole până acum.

„Ca soție a lui Don Massimo Torricelli, unul dintre cei mai periculoși șefi mafioți din Sicilia, viața Laurei este un roller coaster. Ea este adesea în pericol, potențiala țintă a dușmanilor fără scrupule ai lui Massimo, care nu se vor opri de la nimic pentru a-l distruge. Când Laura este grav rănită într-un atac, însărcinată și luptând pentru a supraviețui, Massimo se confruntă cu cea mai grea decizie din viața lui. Ce va fi viața lui fără Laura? Va fi capabil să își crească singur copilul? Care va fi soarta familiei sale și ale cui 365 de zile s-ar putea încheia?” – se arată în sinopsiusl celui de-al treilea roman scris de Blanka Lipinska, intitulat „The Next 365 Days” („Următoarele 365 de zile”).

5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.