Când ar putea reveni Flavia Mihășan în televiziune. Ce planuri are și ce tip de emisiune și-ar dori să prezinte: „Mi-ar plăcea genul acela de program” EXCLUSIV

Ce gen de emisiune i s-ar potrivi, după ce a devenit mămică: ”Ar trebui să fie ceva cu substanță”
Când ar putea reveni Flavia Mihășan în televiziune. Ce planuri are și ce tip de emisiune și-ar dori să prezinte: Mi-ar plăcea genul acela de program EXCLUSIV

Flavia Mihășan are o viață plină, bucurându-se de doi micuți care îi fac fiecare zi mai frumoasă, Tudor și Carol. Vedeta a intrat în atenția publicului în momentul în care a preluat rolul de asistentă la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, lucrând cu Dani Oțil și cu Răzvan Simion. Ea ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre începuturile sale la show-ul menționat, dar și despre cei doi prezentatori de televiziune.

Flavia Mihășan: “Mi-a plăcut foarte tare matinalul”

Flavia Mihășan, aflată la lansarea noilor produse de skincare ale unui brand cunoscut de frumusețe, ne-a dezvăluit de ce proiect din televiziune s-ar simți atrasă în acest moment. Vedeta a explicat că ar trebui să fie ceva cu substanță, care să o împlinească pe mai multe planuri:

“Să știi că îmi pun întrebarea aceasta foarte des pentru că se apropie momentul, în mai bebe face 2 ani și ar trebui să îmi fac niște planuri. Am propuse diverse întâlniri pentru proiecte, dar nu știu să îți zic în acest moment. Ce pot să spun este că maternitatea m-a schimbat foarte tare și ar trebui să fie ceva care să mă împlinească pe mai multe planuri. Ar trebui să fie ceva cu substanță”.

Flavia Mihășan
Flavia 

Flavia Mihășan: „Aștept să văd ce îmi rezervă viitorul”

Multe vedete s-au îndreptat către reality show-uri, printre care Survivor, Asia Express și Sunt celebru, scoate-mă de aici!, în timp ce altele au preferat emisiunile de zi cu zi. Flavia Mihășan susține că a îndrăgit matinalul, iar genul acela de program i-ar surâde:

„Recunosc că mie mi-a plăcut foarte tare matinalul. Pentru mine nu a fost niciodată ceva greu de făcut și mi-ar plăcea genul acela de program, mai ales pentru că nu durează toată ziua. Dar nu știu, aștept să văd ce îmi rezervă viitorul”. Flavia și iubitul ei, Marius Moldovan, au împreună doi băieți, Tudor și Carol.

Ce spune despre începuturile sale la Neatza cu Răzvan și Dani

Flavia Mihășan ne-a dezvăluit cum a ajuns să fie în atenția telespectatorilor la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. Chiar dacă nu avea așteptări cu privire la casting, ea a reușit să obțină postul de asistentă la cunoscutul show, trecând printr-o călătorie care a ajutat-o să se dezvolte:

„Am fost chemată la un casting. Eu sunt genul de om, fără să spun asta ca fiind o mândrie, care nu se uită la televizor. Îi știam pe băieți de la X Factor, eram colegi acolo, ei fiind prezentatori, iar eu dansator și coregraf. M-am dus, nici nu mă așteptam să iau casting-ul. Mi s-a părut provocator și atunci am zis că, orice mi se propunea, să nu zic nu, nu aveam vreun motiv să zic nu. Acum aș avea motive, sunt copiii. Mi-a plăcut tot timpul să fac lucruri care să mă dezvolte. M-a ajutat enorm, mi-a schimbat viața. A intervenit expunerea în mediul public. Deși lucram în TV, doar dansam, dansasem în aproape toate producțiile Antenei. A scos o parte din mine pe care nu o știam, m-a provocat să fiu mai atentă la limbaj, să mă văd altfel, să pot să interacționez. Am văzut că îmi place și mi se potrivește. După 6 ani, am rămas însărcinată”.

Ce spune Flavia despre Răzvan și Dani
Ce spune Flavia despre Răzvan și Dani

Ce a dezvăluit despre Răzvan și Dani

De asemenea, vedeta a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa foștilor săi colegi, Răzvan Simion și Dani Oțil. Aceasta a explicat că îi vede pe cei doi ca fiind un etalon și a învățat foarte multe după ce a lucrat cu prezentatorii de televiziune:

„Pentru mine a fost o lecție continuă, am lucrat cu cei mai buni. Pentru mine, ei doi sunt în continuare etalon, fiind foarte inteligenți. Normal că am furat de la ei, mai ales pentru că îmi place să fur genul acesta de spontaneitate și naturalețe. La început eram: „WOW! Ce s-a întâmplat?”. Țin minte că mă prindeam de glume acasă. (râde) Acolo totul se întâmplă repede. Te obișnuiești cu acest lucru, înveți cum să spui o glumă, să nu vorbești peste partener, dar și mai multe”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *