Când este obligatoriu să porți dresuri. Greșeala uriașă pe care o fac multe femei

Când este obligatoriu să porți dresuri. Multe femei aleg să poarte dresuri, mai ales în anotimpul rece
Când este obligatoriu să porți dresuri. Greșeala uriașă pe care o fac multe femei

Când este obligatoriu să porți dresuri, pentru a nu da greș. Dresurile reprezintă una dintre cele mai sexy piese din garderoba femeilor, care conferă piciorului un aspect elegant. Însă, este foarte important când doamnele și domnișoarele aleg ținuta la care poartă dresul. Acestea sunt realizate din fire subțiri, plăcute la atingere, drept urmare, este nevoie de atenție atunci când le purtați la haine.

Când este obligatoriu să porți dresuri

Multe femei aleg să poarte dresuri, mai ales în anotimpul rece. Dresurile sunt de la foarte subțiri, 15 DEN, până la peste 120 DEN, de o grosime considerabilă. Nu de puține ori v-ați întrebat: când trebuie neaparat sa le purtăm și când e mai degrabă recomandat să renunțe la dresuri.

Dresuri purtate la ținute business

Da, este indicat să purtați dresuri la ședințe și întâlniri business. Ținuta trebuie să fie neapărat clasică În acest caz, puteți opta pentru dresuri de culoarea piciorului, fără model, sau pentru cele negre, opace, cu pana în 80 DEN. Trebuie menționat faptul că la dresurile negre trebuie să purtați încălțăminte de culoare gri închis sau negre și niciodată maro.

Dresuri cu ținute protocolare cum ar fi:

  • un eveniment în cadrul unei instituții de orice tip
  • O cununie civilă la care tu ești mireasă
  • O gală la care ești invitată

La cele menționate mai sus, trebuie neapărat să purtați dresuri. În aceste situații este recomandat să alegeți dresuri culoarea piciorului, cat mai puțin vizibile.

Dresuri purtate cu o rochie scurtă

În cazul în care mergeți la o întâlnire romantică , la un restaurant, și ți ales să purtați o rochie scurtă, sexy, atunci accentuați latura erotică purtând o pereche de dresuri. Nu veți da greș, iar apariția va fi una spectaculoasă.

Nu purtați dres la rochiile care dezvăluie piciorul
Cand este obligatoriu sa porti dresuri

Cele mai sexy sunt dresurile negre care au o linie fină, neagră, desenată pe spate. Sunt irezistibili în combinație cu o little black dress.

Nu purtați dresuri cu rochie de seară

Nu purtați niciodată dres la o rochie de seară! Oricât ați avea impresia că vă protejează de frig, nu faceți asta. Nu există nicio scuză să purtați un dres lycra pe sub o rochie elegantă de seară.

Nu purtați dres la rochiile care dezvăluie piciorul

Rochiile cu slit foarte adânc nu se poarta cu dresuri. Pentru a vă convinge de asta, urmăriți divele care defilează pe covorul roșu. Nu veți vedea niciodată că acestea poartă dres la rochiile lungi și spectaculoase.

Dresurile colorate. Părerea specialistului:

„Rezervați-i ținutelor casual. Îndrăzniți să îi purtați cu piese vestimentare la fel de colorate. Asocieri cromatice foarte plăcute vizual sunt, de pilda:

  • un ciorap roz fuchsia și o rochie roșie
  • un dres oranj cu o fusta albastru cobalt
  • un colant galben ocru cu o rochie cu imprimeu în carouri galben/gri/roșu
  • un dres rosu cu o rochie gri.

Puțină atenție și aici! Pastrați linia tinutelor cât mai simplă, cât mai puțin înzorzonată și țineți-vă departe de efectul „sorcova” (fără mix de imprimeuri în ținuta PLUS dres colorat, fără color blocking nebunesc PLUS dres colorat PLUS incaltaminte colorata!). Dacă vă lipsește îndrazneala de a purta un dres foarte colorat, cautati unul în degradeu cromatic”, explică specialistul în domeniu, potrivit www.stylediary.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.8 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *