Când exagerează bărbații cu pensatul. Greșeala întâlnită frecvent

Cea mai mare greșeală pe care o fac bărbații când se pensează.
Când exagerează bărbații cu pensatul. Greșeala întâlnită frecvent

Majoritatea bărbaților acordă o atenție sporită îngrijirii. Cu toate acestea, exagerează de multe ori cu pensatul și din păcate, rezultatele sunt opuse așteptărilor. De aceea, conform specialiștilor, una dintre cele mai întâlnite greșeli o constituie faptul că smulg prea mult din centru. Astfel sprâncenele se subțiază și aspectul nu este tocmai estetic. Conform specialiștilor, iată cum ar trebui îngrijite corect sprâncenele.

Când exagerează bărbații cu pensatul

Iată ce trebuie să facă și ce nu trebuie să nu facă bărbații pentru a obține forma potrivită. Bărbații au nevoie de o întreținere regulată a sprâncenelor, la fel ca și femeile. Dacă în primii 20 de ani de viață au reușit să aibă un aspect plăcut, fără a fi nevoie să facă ceva în privința sprâncenelor,  lucrurile se schimbă după o anumită vârstă.

Pe măsură ce bărbații îmbătrânesc, sprâncenele lor necesită mai multă muncă pentru a le menține îngrijite și ordonate.

Nu contează dacă ai sprâncene mari și stufoase sau zgâriete, fiecare bărbat poate beneficia de îngrijirea sprâncenelor în mod regulat.

Dar înainte de a ajunge la pensetă, există câteva lucruri importante pe care bărbații ar trebui să le cunoască.

Nu orice tehnică de modelare a sprâncenelor este o idee bună

Creșterea excesivă este o greșeală comună pe care o fac mulți bărbați atunci când își modelează sprâncenele. Întreținerea sprâncenelor ar trebui să facă parte din rutina de îngrijire a fiecărui bărbat. Cel mai important lucru de reținut este că nu dorești să exagerezi atunci când te pensezi.

Poate fi tentant să smulgi fiecare păr cărunt sau rătăcit pe care îl găsești, dar vei regreta rapid odată ce te vei privi mai bine în oglindă. Pentru majoritatea bărbaților, un pensat minim este mai mult decât necesar pentru a obține sprâncene de invidiat. Nu uita că, sprâncenele stufoase nu sunt neapărat un lucru rău. George Clooney, Robert Pattinson, Dave Franco și multe alte celebrități masculine au sprâncene stufoase, bine întreținute și cu aspect natural.


Adina Buzatu a mărturisit la emisiunea Ego life că trebuie să existe anumite limite.

„Acest pensat excesiv al bărbaților nu e o idee bună, pentru că trebuie toate făcute cu o limită. Bărbații în general trebuie să păstreze o naturalețe. Nu trebuie să se ducă într-o zonă exagerată și feminină. Uite, când vorbești despre sprâncene noi de dorim niște sprâncene mai stufoase și mai pline, unii dintre bărbați, aceia masivi și cu spate lat sunt cei care au o sprânceană care abia se vede, un firicel. Aici, di punctul meu de vedere sunt niște exagerări și nu sunt să spunem de bun gust.”, a spus Adina Buzatu la Ego Life.

Citește și cât costă o injecție cu acid hialuronic și ce efecte are asupra pielii

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *