Când fac nunta Daniel Pavel și Ana Maria Pop, de fapt. Singura condiție pe care o are iubita lui: “Scapă foc pe nas” VIDEO EXCLUSIV

”Domnul Dan” se însoară?

De ceva vreme, Ana Maria Pop și Daniel Pavel sunt întrebați tot mai des când urmează să facă mare pas și să se prezinte de mână în fața ofițerului de stare civilă. Cu toate că toți îi vor căsătoriți cât mai repede, cei doi mărturisesc, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu vor să grăbească lucrurile. Mai mult decât atât, Ana Maria Pop a recunoscut că nu există deocamdată un inel de logodnă pe degetul ei.

Când fac nunta Ana Maria Pop și Daniel Pavel?

Ana Maria Pop și Daniel Pavel formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar chimia dintre ei nu poate să nu stârnească un val de întrebări legate de căsătoria lor. La un moment dat au existat chiar și zvonuri că cei doi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile și că în pauza dintre filmările pentru ”Survivor România” va avea loc și fericitul eveniment.

”Până nu vine inelul nu există invitații. Că sunt planuri este adevărat”, ne-a dezvăluit amuzată Ana Maria, completată de partenerul ei de viață, care are o justificare pentru acest lucru:

”Planuri sunt. Eu ca ofițer de marină, crescut pe malul mării, la Constanța, planifici și vaporul ajunge din portul A în portul B când trebuie. Acum suntem în faza de planificare. Ne-am gândit. Când omul este odihnit și cum am reușit noi, Slavă Domnului, în acest concediu, rulează tot felul de scenarii, de idei, iar ăsta este cel mai fericit și minunat scenariu”.

”Suntem în etapa în care simțim nevoia de patalama”

Cei au avut o conexiune atât de puternică încă din primele zile de relație încât au simțit nevoia să facă totul împreună. Și legat de nuntă este tot o simțire a lor, nicidecum o presiune a societății. Chiar dacă prezentatorul emisiunii ”Survivor România” nu este la prima căsnicie, acesta nu vrea să-i ia din fericirea de a experimenta emoțiile unei căsătorii.

”Nu este vorba de acea presiune a societății. Noi ne dorim foarte mult cununia religioasă și pentru a o face, trebuie să facem întâi cununia civilă și, desigur, o petrecere pentru că avem mulți prieteni și ar fi păcat să nu marcăm momentul”, ne-a declarat Ana Maria Pop, completată de partenerul ei de viață, care își dorește același lucru pentru viitorul lor:

”Cât de important este să le faci la rând. Asta am învățat și eu ca lecție în viață. Am trăit și eu ceva. Îmi dau seama că această conexiune are nevoie de această celebră patalama. Suntem în etapa în care simțim nevoia de patalama”.

”Nu pot să-i refuz ceva”

De mai bine de doi ani, de când formează un cuplu, cei doi spun cu mâna pe inimă că nu s-au certat niciodată, ceea ce le întărește și mai mult ideea că sunt cu adevărat suflete pereche.

”Îți promit că îți spun când se întâmplă, dar până acum nu s-a întâmplat. Poate de asta este și chimia asta între noi. Chiar nu s-a întâmplat”, ne-a mărturisit tânăra, completată de Daniel Pavel, care declară că partenera lui de viață este cea care ține toată situația asta sub control:

”Ține foarte mult de ecuație, de modul în care este construită Ana, în cazul nostru. Norocul meu. Pentru că vulcanismul meu este stins. Adică nu ai obiect. Deși este avocat”.

Ce nu știai despre iubita prezentatorului TV

Culmea este că, în viața de zi cu zi, Ana nu este la fel de maleabilă cum este cu partenerul ei de viață: ”Stai așa. Nu poate el să mă enerveze. Pentru că eu mă enervez. Adică am și eu momentele mele”, a spus tânăra, în timp ce Daniel Pavel sublinia faptul că o parte din merit este și la el, asta pentru că reușește să scoată doar ce este mai bun din ea:

”Are momentele ei în care scapă foc pe nas. Dar are un management interesant al acestor emoții pentru că are acea privire care se poate duce de la verde pădure-smarald, la un verde de gheață, și nu știi când ai greșit, când ești în zona de greșeală. Atunci îți dai seama. Dar eu topesc orice tip de privire”.

”Domnul Dan” este cu totul altă persoană în preajma ei

Mai mult decât atât, atunci când este în preajma iubitei sale, ”domnul Dan” se transformă și nu poate să spună ”NU” indiferent de cerințele Anei.

”Chiar nu pot să-i refuz ceva. Dar trebuie să spun că cererile au fost extrem de rezonabile. Adică nu a fost ceva…Dacă a fost luna de pe cer, a fost: ”măcar o poză așa cu luna”. Nu am probleme cu ea. Sunt și pozarul ei oficial”, a mai completat Daniel Pavel pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul trist al momentului! Este vorba despre Florin Piersic, s-a întâmplat chiar în ziua de...
Întâmplare șocantă într-un centru comercial: Jucător de fotbal rănit după un atac cu acid
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă....
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 7 Mai 2024: Peștii ar trebui să le acorde mai multă atenție celor din...
Sfatul zilei 7 Mai 2024. Săgetătorii ar trebui să învețe să nu mai fie așa...
Top 5 zodii de bărbați care nu știu ce vor de la viață
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Meghan Markle, gest șocant în public. Cum a reacționat când o femeie a vrut să...
Câți ani de închisoare riscă bărbatul care și-a incendiat mătușa în scara unui bloc din...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *