Când începe Adela, sezonul 4, la Antena 1. Data a fost anunțată

Sezonul 4 al serialului Adela va fi ultimul, anunță producătorii.

Vești bune pentru fanii serialului Adela. S-a aflat data la care va începe sezonul 4 al producției difuzate de Antena 1. Avem toate detaliile despre intrigile din viața Adelei și a familiei Andronic și vom afla dacă tânăra își va regăsi în cele din urmă copilul.

Când începe Adela, sezonul 4, la Antena 1

Serialul produs de echipa coordonată de Ruxandra Ion a ajuns la cel de-al patrulea sezon. Este ultimul, după cum anunță cei de la Antena 1. „Adela – Ce-i al tău e și al meu” va veni cu o serie de surprize pentru telespectatori. Adela (Mara Oprea) şi Mihai (Alecsandru Dunaev) și vor regăsi în cele din urmă copilul, însă vor trebui să se confrunte cu efectele devastatoare ale celor câteva luni în care au stat departe de Bogdănel.

„Noul sezon ne reaminteşte că binele învinge şi că împreună, orice este posibil. Chiar dacă pentru Mihai si Adela a părut imposibil să trăiască în pace şi să îşi crească fericiţi copilul, departe de toţi cei care au vrut doar să le facă rău, acum, deşi apar atâtea obstacole, îşi găsesc în sfârşit resursele să încheie această luptă, care i-a îndepărtat de la lucrurile cu adevărat frumoase în viaţă.”, a declarat Mara Oprea (Adela).

Ce surprize aduce ultimul sezon al serialului de la Antena 1

În schimb, Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai din serialul Adela, a ales să păstreze un aer misterios legat de întâmplările din în noul sezon:

„Urmează ultimul capitol din povestea “Adela”. Avem un final fericit? S-au întâmplat atât de multe în cele trei sezoane, încât te-ntrebi dacă se va termina vreodată toată agitația, dacă vor fi și ei fericiți… Noi obstacole în calea fericirii? Deja v-am obișnuit! Personajele negative din această poveste nu stau degeaba! Cine va avea un cuvânt de zis? Cine pe cine calcă pe coadă? Cine rezistă până la final? Cine cedează pe parcurs? Ah, cât mi-aș dori să vă pot spune cu de-amănuntul. Dar nu pot. Ne vedem în fiecare joi, de la 20:30 și aflăm câte puțin.”, a declarat Alecsandru Dunaev.

Anca Sigartău, actrița care o interpretează pe Nuți în serialul Adela, a mărturisit că personajul său spumos va continua să stârnească zâmbete și să aducă culoare.

„Nuţi face ce ştie ea mai bine. Adică va da tonul în modă, aducând un pic (adică un pic mai mult) de culoare în lumea familiei Andronic, îşi va iubi fără limită fata, pe Andreea (chiar dacă de multe ori nu prea ştie să o arate), va complota în continuare cu noul ei partener de afaceri – Lucian şi, evident, nu va rata niciun moment să facă miştouri de toţi ceilalţi, cu haz şi fiind la fel de mucalită ca până acum. E drept că limba română va mai suferi puţin, e drept că îţi va veni câteodată să arunci cu ceva în televizor, dar tot atât de drept e că va reuşi, cu toate trăsnăile ei (pe care evident că le va face la fiecare pas) să aducă în continuare zâmbete pe chipurile telespectatorilor!”, a declarat Anca Sigartău.

 

Oana Moșneagu și Mara Oprea fac echipă în serialul Adela
Oana Moșneagu și Mara Oprea fac echipă în serialul Adela

„Va fi un sezon definitoriu pentru planurile şi încrederea lui Lucian”

Daniel Nuță, interpretul lui Lucian din serial, a mărturisit că planurile malefice ale personajului său vor ajunge să se destrame după ce va cunoaște iubirea adevărată.

„Va fi un sezon definitoriu pentru planurile şi încrederea pe care Lucian o are în singura persoană de la care mai avea ceva așteptări, lucru și așa neobișnuit pentru el. Toate planurile se duc pe apa sâmbetei din cauza singurului element pe care nu și-l dorea în viața lui și pe care nu îl poate planifica: iubirea. Dacă un plan poate să fie bine făcut pentru că e gândit de un singur om, iubirea se întâmplăîntotdeauna în doi și nu ai cum să deții controlul total, oricât de mult ai încerca. Viața lui personală e la pământ, primește lovituri din toate părțile doar pentru că s-a lăsat purtat, chiar convins de iubirea pentru Andreea. Deloc tipic pentru Lucian!”, a dezvăluit Daniel Nuţă.

Sezonul 4 al serialului Adela va debuta pe micile ecrane joi, 25 august, de la ora 20:30.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *