Când începe America Express 2022 la Antena 1. Totul despre noul sezon al emisiunii

9 echipe se luptă pentru marele premiu
Când începe America Express 2022 la Antena 1. Totul despre noul sezon al emisiunii

America Express este unul dintre cele mai așteptate emisiuni TV din această toamnă. Filmările au început deja. Irina Fodor și Oase sunt cei doi prezentatori au show-ului filmat peste Ocean de data asta.

Când începe America Express 2022 la Antena 1. Filmările sunt în plină desfășurare

Concurenții America Express sunt: Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și Dinu, Bruja și Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar, dar și Bianca Adam și mama ei, Mihaela.

Momentan nu se știe data exact la care va începe America Express la Antena 1. Potrivit wowbiz.ro, se așteaptă ca show-ul America Express să debuteze pe micul ecran la jumătatea lunii septembrie.

Cum se desfășoară competiția America Express

Începând cu acest sezon, în regulile concursului va fi introdus un element inedit: Jokerul. Concurenții se vor lupta pentru câștigarea lui în prima ediție. Cine îl va obține va avea avantaje importante, care vor conta în clasamentul final.

Cele nouă perechi vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri prin trei țări: Mexic, Guatemala și Columbia. Pe tot parcursul competiției, participanții vor trebui să se descurce cu doar un dolar pe zi. Ei vor fi nevoiți să găsească singuri cazare, mâncare și transport. Concurenții America Express vor avea de trecut prin probe extrem de dificile, care le vor pune la grea încercare răbdarea, rezistența fizică și mentală și încrederea în partener. Miza lor este să ajungă la amuleta supremă și să intre în posesia premiului cel mare, de 30.000 de euro.

“O adevărată provocare atunci când ești în cursa America Express, iar siesta își face apariția rar spre deloc în program. Până acum, mexicanii s-au dovedit a fi oameni calzi și prietenoși cu străinii, vin să facă poze cu noi chiar dacă nu ne cunosc, doar pentru că văd desfășurarea de forțe din jur și își dau seama că se petrece ceva important. Trupele de mariachi sunt peste tot, iar muzica lor tradițională răsună până spre dimineață.

Prin tot acest peisaj aglomerat, concurenții aleargă către misiuni și speră să prindă un loc în fruntea clasamentului, pentru ca aventura lor în aceste locuri de poveste să dureze cât mai mult. America Express continuă!”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare, despre experiența America Express.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
4.2 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *