Când începe Insula Iubirii sezonul 7. Anunțul surpriză făcut de Radu Vâlcan

Când începe Insula Iubirii sezonul 7. Unul dintre cele mai așteptate proiecte de televiziune ale începutului de 2023 este fără doar și poate „Insula Iubirii”. Filmările reality-show-ul difuzat de Antena 1 sunt în toi, iar Radu Vâlcan a făcut primele declarații despre cel de-al șaptelea sezon al emisiunii. Iată ce a spus îndrăgitul prezentator cu privire la începutul aventurii din Thailanda.

Când începe Insula Iubirii sezonul 7

Producătorii cresc suspansul și anunță mai multe surprize pentru noul sezon al emisiunii. Se schimbă locațiile de filmare și vor fi introduse noi reguli. De asemenea, ispitele se schimbă și ele, iar cuplurile care au acceptat să își testeze relația vor fi supuse unor noi provocări.

Filmările au loc în două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă a Thailandei.

Întreaga echipă se află de câteva săptămâni în Thailanda, iar Radu Vâlcan a anunțat cu entuziasm că emisiunea este pe cale să înceapă. Soțul Adelei Popescu a mărturisit că nu își dă seama când au trecut cei șapte ani de când a început să prezinte Insula Iubirii.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect. Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică. Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte. Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit!”, a declarat gazda reality show-ului, Radu Vâlcan.

Când începe Insula Iubirii sezonul 7
Când începe Insula Iubirii sezonul 7

Adela Popescu și Radu Vâcan, Crăciun în Thailanda

Adela Popescu și-a luat copiii și a plecat în Thailanda, acolo unde s-a întâlnit cu soțul ei pentru a petrece împreună Crăciunul. Cei doi au înlocuit porcul și preparatele tradiționale de pe masa de Sărbători cu alte specialități.

Mai exact, în loc de sarmale, friptură de porc, salată de boeuf și cozonaci, cuplul a servit banane, ouă și porumb pe grătar. Cei doi au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare meniul lor de Crăciun. Internauții s-au arătat de-a dreptul surprinși să afle ce consumă cei doi, mai ales că bucătăria thailandeză este plină de preparate delicioase.

Ei au postat și o fotografie specifică sărbătorii Crăciunului, cu un brad împodobit pe plajă, lângă care au servit un pahar de vin alb, îmbărcați cu haine de vară și purtând căciuliță de Moș Crăciun pe cap.

„Căciulile nu sunt ale noastre, le-am împrumutat de la un cuplu, vecin de masă. Nisipul, da, nisipul, ne bucură cu inocența lui. Brăduțul nu pare, dar este real.

Așa cum este reală emoția de-acum, una pe care o împărțim cu voi. Să fiți buni, oameni, măcar acum. Crăciun de poveste să aveți!🙏Și mai avem una poză. Perfect cu EA, aici, lângă mine, mereu. Te iubesc, Crăciunița mea!”, a scris Radu Vâlcan pe contul său de Instagram alături de fotografia cu ei doi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *