Când începe Mireasa, sezon 6, la Antena 1. Primele schimbări anunțate de Simona Gherghe

Pregătirile pentru începutul sezonului 6 Mireasa sunt în plină desfășurare
Când începe Mireasa, sezon 6, la Antena 1. Primele schimbări anunțate de Simona Gherghe

Telespectatorii așteaptă începerea noului sezon Mireasa, cel cu numărul 6. Reality-show-ul matrimonial va fi din nou pe micul ecran în curând și primele filmări vor avea loc în Istanbul. Recent, s-a aflat când este plecarea concurenților către Turcia.

Când începe Mireasa, sezon 6, la Antena 1. Ce schimbări au fost anunțate

Concurenții de la sezonul 6 al emisiunii Mireasa vor pleca spre Istanbul pe data de 19 august, acolo vor filma videoclipurile de prezentare și poate și câteva dintre primele întâlniri, scrie fanatik.ro. Emisiunea ar urma să fie difuzată începând cu data de 29 august la Antena 1. Gazda reality-show-ului matrimonial va fi tot Simona Gherghe, cea care a prezentat și celelalte sezoane.

”Din acest moment, dăm drumul castingului pentru al 6-lea sezon Mireasa. Lăsăm în spate Drumul Iubirii și ne îndreptăm către o iubire ca în filme. În exclusivitate vă spun că debutul următorului sezon nu va fi în România, o să fie undeva foarte frumos, unde e mare, o să fie super așa că profitați de aceste momente și înscrieți-vă la casting.”, a dezvăluit Simona Gherghe la începutul lunii iulie.

Cine a câștigat sezonul 5 Mireasa

Perechea formată dintre Giovana și Sese a fost câștigătoarea celui de-al 5-lea sezon al emisiunii Mireasa. Pe locul doi au fost Sabrina și Perneș. Premiul constă în 40 000 de euro, însă pentru a  intra în posesia lui cuplul câștigător trebuie să se căsătorească în cadrul emisiunii.

Câștigătorii premiului de 40 000 de euro pot intra în posesia banilor în maximum 90 de zile de la data difuzării finalei emisiunii Mireasa, iar înmânarea se face pe baza certificatului de căsătorie.

Ce se întâmplă dacă nu se oficiază căsătoria între cei de pe locul 1

Dacă cuplul câștigător refuză să se căsătorească, cuplul de pe locul doi poate decide dacă vrea să se căsătorească, apoi intră în posesia marelui premiu. În această situație premiul va fi de 30 000 de euro brut. La fel se întâmplă și în cazul în care nici cuplul de pe locul 2 nu vrea să se căsătorească. Dacă cei de pe locul 3 vor să facă marele pas în emisiune vor câștiga premiul de 20 000 de euro.

Dacă niciunul din cuplurile formate în casa Mireasa nu se căsătorește, telespectatorii votează fata și băiatul favorit. Cei doi favoriți ai săptămânii finale câștigă fiecare, în marea finală Mireasa câte un premiu în valoare de 10.000 de euro brut.

„Cel mai lung (sezon de Mireasa, n. red.) de până acum. A fost un efort și pentru echipă să ducă în spate atâtea luni de reality-show. Gândește-te că primii concurenți au intrat în casă în iarnă și au ieșit acum, în miezul verii. L-am simțit ca pe un maraton, dar faptul că am terminat lideri de piață ne dă tuturor o mare motivație”, a spus Simona Gherghe pentru sursa citată, despre sezonul 5 al emisiunii Mireasa.

7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.