Când începe Power Couple România, emisiunea prezentată de Dani Oțil. Anunțul făcut de Antena 1

Află, din rândurile de mai jos, când începe noua emisiune prezentată de Dani Oțil.
Când începe Power Couple România, emisiunea prezentată de Dani Oțil. Anunțul făcut de Antena 1

Antena 1 vrea să dea o nouă lovitură pe segmentul de divertisment cu un nou reality-show. ”Power Couple România– La bine şi la greu” este o competiție filmată în Malta, în care 9 cupluri de vedete vor trece prin cele mai inedite încercări. Prezentatorul emisiunii va fi Dani Oțil. Iată când va debuta producția pe micile ecrane.

Când începe Power Couple România, emisiunea prezentată de Dani Oțil

„Power Couple România – La bine și la greu” este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. Cuplurile vor avea te trecut prin teste extreme sau situații comice care vor dezvălui cât de bine se cunosc, de fapt, partenerii, câtă încredere au unul în celălalt și care sunt punctele forte, dar și cele slabe ale relației lor.

Prezentatorul emisiunii va fi Dani Oțil, care a mărturisit că nu a stat prea mult pe gânduri înainte de a lua decizia de a face parte din acest format. Totuși, el a recunoscut că nu i-a fost ușor să își părăsească pentru o perioadă atât de lungă colegii de la matinalul pe care îl prezintă alături de Răzvan Simion.

„Nu mi-a luat mult timp să spun ”da” propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe şi am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă şi mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex. Însă a existat şi o parte grea a acestei decizii.

Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza – noi suntem o familie de mai bine de 15 ani şi, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi sau două de la Neatza.

Dar am făcut-o pentru o producţie în care cred şi care simt că mi se potriveşte mănuşă – îmi plac provocările pe care le aduce participanţilor şi am rezistenţa necesară prezentatorului unei emisiuni de o asemenea magnitudine: rezist şi 13 ore pe platoul de filmare”, a declarat Dani Oţil, la întoarcerea de la filmările pentru Power Couple România, care s-au încheiat de curând.

Citește și: Dani Oțil nu mai apare la Neatza cu Răzvan și Dani. Bomba momentului în Antena 1, cine i-a luat locul

Competiția a fost difuzată pentru prima dată în Israel în 2014, iar de atunci a fost preluată și adaptată în alte 15 țări.

„Power Couple este un format cum nu s-a mai văzut în România, cu multe elemente noi. Cuplurile sunt puse în situaţii incredibil de diverse – fiecare situaţie e total diferită de cea de ieri, iar dacă ieri ai plâns, azi poţi să râzi în hohote.

Una dintre noutăţi constă şi în abordarea acestor probe: este un show despre cupluri, aşadar, de multe ori comunicarea poate să bată partea fizică.

Nu în ultimul rând, este un concurs de rezistenţă: cuplurile trăiesc într-o casă, într-un cerc care se strânge. Ce faci dacă rămâi alături de două cupluri pe care nu le placi?! Aşadar, e totodată şi un experiment social, iar asta nu s-a mai văzut în România la televizor.”, a adăugat prezentatorul TV.

Citește și: Imagine emoționantă cu Dani Oțil și fiul său. Detaliul pe care fanii l-au remarcat imediat: “Începe blondul Tiago să semene cu tati”

Detalii despre emisiunea Power Couple România– La bine şi la greu

Concurenții vor avea de înfruntat obstacole de tot felul. De la depășirea celor mai mari temeri și până la provocări în care umorul va fi unul dintre cele mai importante atuuri. Totodată, în cadrul competiției, participanții își pot redescoperi relațiile sau chiar să își vadă partenerii într-o cu totul altă lumină.

Power Couple Romania – La bine și la greu va intra în grila Antenei 1 la începutul anului viitor, au anunţat reprezentanţii televiziunii.

Regulile concursului

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe:

  • cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba;
  • cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor;
  • provocările pentru perechi.

Cuplurile care nu trec probele, pierd banii investiți. La finalul fiecărui ciclu, două cupluri vor fi propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi.

Citește și: Imagine emoționantă cu Dani Oțil și fiul său. Detaliul pe care fanii l-au remarcat imediat: “Începe blondul Tiago să semene cu tati”

Elliminarea va avea loc în urma votului celorlalte cupluri. Echipa care pleacă acasă va pierde inclusiv toți banii strânși până atunci în cadrul emisiunii. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Cât valorează premiul cel mare

La finalul emisiunii, în funcție de sumele investite până atunci și parcursul din timpul probelor, cuplul care va fi desemnat „Power Couple din România” obține premiul cel mare în valoare de până la 50.000 de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *