Când începe Power Couple România la Antena 1. A fost anunțată data lansării. Sora Deliei și iubitul, printre concurenți

Care sunt cuplurile de vedete care au acceptat provocarea.

Una dintre cele mai așteptate emisiuni a iernii este fără îndoială ”Power Couple”. Show-ul în care 9 cupluri de celebrități își vor testa relația va fi difuzat de Antena 1. Iată când va fi lansată emisiunea și care sunt cuplurile care au acceptat provocarea.

Când începe Power Couple România la Antena 1

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, soții Gabriela și Cristi Iacob, Lino Golden și logodnica lui, Delia, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cele 9 perechi care vor trece prin situații incredibile în cea mai incitantă competiție a cuplurilor.

Citește și: Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la „Power Couple”, emisiunea care se va difuza la Antena 1. „Noi nu avem nevoie de psiholog, avem nevoie de psihiatru după show-ul ăsta” VIDEO EXCLUSIV

Emisiunea ale cărei filmări au avut loc în Malta în vara anului trecut, va fi prezentată de Dani Oțil. Show-ul va fi difuzat de Antena 1, începând cu data de 5 februarie, potrivit unui comunicat al stației. ”Power Couple România – La bine și la greu” va putea fi urmărit de telespectatori în fiecare luni marți și miercuri.

Dani Oțil
Dani Oțil

Care sunt regulile concursului și ce premiu pot câștiga participanții

Cele nouă cupluri de vedete vor avea de înfruntat cele mai dificile provocări, menite să le testeze relația. Perechile se vor lupta pentru primul trofeu Power Couple România confruntându-se cu seturi de câte trei provocări:

  • proba pentru femei
  • proba pentru bărbați
  • proba decisivă – de cuplu

Înainte de fiecare probă, unul dintre parteneri va investi o sumă de bani în capacitatea celuilalt de a reuși. Dacă partenerul duce proba la bun sfârșit, cei doi câștigă suma de bani pusă în joc.

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi.

Citește și: Cutremur la Antena 1! Vedeta TV care pleacă după 30 de ani: “Mi-am depus demisia”. Cine îi ia locul

Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment.

De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta. Astfel, la finalul show-ului, în funcție de investițiile făcute și parcursul avut la probe, cuplul câștigător va putea obține un premiu cu o valoare maimă de 50.000 de euro.

Franciza Power Couple

Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.

Filmată în Malta, producția difuzată de Antena 1 este realizată după un format internațional de succes, un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *