Când începe Survivor România 2023. Marele anunț tocmai a fost făcut. „De la domnul Dan citire”

Când începe Survivor România 2023. Marele anunț tocmai a fost făcut. „De la domnul Dan citire”

Când începe Survivor România 2023. Răspunsul vine chiar de la câștigătorul sezonului trecut. Alex Delea a fost invitat seara trecută la finala show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și a vorbit despre competiția pe care a câștigat-o în primăvară, dar a dezvăluit și când va începe noul sezon.

Când începe Survivor România 2023. Marele anunț tocmai a fost făcut

Fanii show-ului Survivor România au primit o veste excelentă chiar din partea câștigătorului ediției precedente a concursului de supraviețuire. Alex Delea a fost invitat de producătorii emisiunii „Sunt celebru, scote-mă de aici” la marea finală dintre Anisia Gafton și Giani Kiriță.

La scurt timp după ce comedianta a fost desemnată „Regina Junglei” prin votul publicului, Delea a făcut câteva declarații cu privire la concursul pe care l-a câștigat în primăvară. Întrebat de Adela Popescu cum este show-ul „Survivor România”, el a declarat:

„Wow, show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință”.

Alex Delea nu i-a mai ținut în suspans pe cei prezenți și pe cei din fața televizoarelor și a dezvăluit când urmează să înceapă noul sezon al emisiunii de supraviețuire.

„De la domnu Dan citire… „Survivor România” începe un nou sezon la PRO TV, chiar la început de an”, a declarat el, conform protv.ro.

Citește și: „Sunt sau nu într-o relație Elena Chiriac și Alex Delea, foștii rivali de la Survivor România? „Suntem bine” VIDEO EXCLUSIV

Când începe Survivor România 2023
Când începe Survivor România 2023

„Domnu ` Dan”, declarații despre Survivor România 2023: „Sunt deja în anticamera emisiunii”

Prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, alias „Domnu` Dan” a vorbit în urmă cu câteva săptămâni despre următorul sezon. El a măturisit că în luna ianuarie vor fi prezenți cu toții – echipă de filmare și concurenți – în Republica Dominicană. Așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut, fiecare episod va fi difuzat în România cu un decalaj de câteva zile față de momentul filmării.

„În ianuarie, așa cum i-am obișnuit pe fanii emisiunii, vom fi acolo. Suntem în Dominicană și reamintesc faptul că filmăm în regim de foc automat, pentru că se filmează și se difuzează la un număr de două-trei-patru zile.

Se va vedea pe Voyo înainte, platforma noastră de la PRO TV, dar filmările sunt aproape în regim de live”, a spus pentru viva.ro Daniel Pavel.

„Ușor, ușor ne strângem forțele. Încep să îmi fac bagajul, încep să studiez ce urmează să facem acolo. Așa că sunt deja în anticamera emisiunii”, a mai declarat el.

Citește și: „Cum te poți înscrie la Survivor România 2023. Anunțul oficial făcut de Pro TV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *