Când începe Vocea României sezonul 10. Cine sunt jurații și ce surprize îi așteaptă pe telespectatori

Cine sunt jurații de la sezonul 10 - Vocea României
Când începe Vocea României sezonul 10. Cine sunt jurații și ce surprize îi așteaptă pe telespectatori

Show-ul Vocea României revine la PRO TV în această toamnă. Este al 10-lea sezon și deja se anunță surprize foarte mari. Au fost făcute schimbări la masa juriului, iar jurații abia așteaptă să vadă ce concurenți îi vor încânta cu talentul lor. Când începe Vocea României sezonul 10 și ce mari surprize îi așteaptă pe telespectatori.

Când începe Vocea României sezonul 10

Vocea României, sezonul al 10-lea, începe pe data de 9 septembrie la PRO TV, de la ora 20:30. Se anunță schimbări, printre care antrenori noi, un scaun dublu, dar și concurenți cu voce care mai de care mai deosebite.

Cine prezintă Vocea României, sezonul al 10-lea

La fel ca în celelalte sezoane Vocea României, Pavel Bartoș este prezentatorul. El este cel care ia interviuri concurenților, în culise și, de asemenea, el va fi pe scenă pentru a-i prezenta pe fiecare în parte.

Cine sunt jurații de la Vocea României din sezonul acesta

Sezonul al 10-lea Vocea României vine cu o noutate: pentru prima dată va fi un scaun cu noi antrenori: Smiley și Theo Rose. Lângă ei vor fi Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Cu toții își doresc să găsească cea mai bună voce a României.

„Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care am posibilitatea să îmi exersez «competențele pedagogice» ☺ și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate. Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire (…)”, a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes, fericită că sunt din nou împreună după doi ani de pandemie

Irina rimes e foarte fericită că după doi ani de pandemie sunt din nou împreună și filmează pentru cunoscutul show de voci.

„Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce «zace» acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun. Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice”, spune Irina Rimes.

Smiley, entuziasmat de echipa din care face parte

Smiley ca împărți același scaun cu Theo Rose. Artistul consideră că împreună vor face o echipă puternică și vor face împreună un sezon fabulos al show-ului Vocea României.

„Sezonul ăsta, voi vorbi «pe două voci»! Una de băiat și una de fată 🙂 Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artiști din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon «Vocea României»”, a declarat Smiley.

“Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez”, a spus Theo Rose.

Denis Roabeș vede show-ul Vocea României ca pe o oportunitate

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, declară vă vede Vocea României ca pe o oportunitate de a transmite celorlalți tot know-how-ul lui.

„Sunt fericit că fac parte din echipa «Vocea României». E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni”, a spus Denis Roabeș.

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.