Când revine Măruță la Pro TV. Prezentatorul a spus clar când se întoarce la muncă. Vestea mult așteptată de fani

"Ţineţi-mi pumnii, am un drum lung de parcurs"
Când revine Măruță la Pro TV. Prezentatorul a spus clar când se întoarce la muncă. Vestea mult așteptată de fani

Cătălin Măruță a suferit recent o intervenție chirurgicală pentru ruptură de ligamente încrucișate. La scurt timp a început și recuperarea, iar în această perioadă, în locul lui, la emisiunea, este Adela Popescu. Fanii se întreabă când revine Măruță la Pro TV? Cunoscutul prezentatorul TV a anunțat când va putea fi văzut din nou în platou.

Ce presupune operația la care a fost supus Cătălin Măruță. Medicul său a explicat

Potrivit medicului chirurg ortoped, rupturile de ligamente încrucișate, situație în care s-a aflat și Cătălin Măruță, au o rată de succes și recuperare completă de 94%. La fel se întâmplă și la rupturile de menisc. Potrivit specialistului, după această intervenție chirurgicală pacienții se reîntorc la sport, mișcare și o viață normală după aproximativ 5-6 luni de la operație. Totul depinde de felul în care fac recuperarea.

Medicul care l-a operat pe Cătălin Măruță mărturisește că prezentatorul TV a fost foarte conștiincios și dacă rămâne așa și în procesul de recuperare se va recupera cu siguranță complet și va putea să revină la activitățile fizice normale. În această perioadă, vedeta trebuie să facă acasă exerciții specifice, cu indicație medicală. După ce îi vor fi scoase firele va face recuperare într-un centru de kinetoterapie.

Veste neașteptată pentru fani. Când revine Măruță la Pro TV: „Ţineţi-mi pumnii, am un drum lung de parcurs”

Cătălin Măruță le-a dat o veste neașteptată fanilor săi! Prezentatorul TV a anunțat că în curând va merge să îi fie scoase firele de la operație, iar apoi se va putea întoarce la muncă. Așadar, la finalul lunii ianuarie Cătălin Măruță va putea fi văzut din nou în platoul emisiunii pe care o prezintă de mulți ani.

“Sunt bine! Am fost la pansat şi încep recuperarea. Ţineţi-mi pumnii, am un drum lung de parcurs până să merg iar, ca înainte. Săptămâna viitoare îmi scot firele, la 14 zile de la operaţie, iar apoi o să pot să merg la  muncă, ceea ce înseamnă că de la sfârşitul lunii ianuarie deja sunt la muncă”, a declarat Cătălin Măruţă pentru click.ro.

Cătălin Măruță, ajutor din partea întregii familii

În perioada în care a fost în spital, Cătălin Măruță a avut-o în permanență pe Andra alături. Tot ea l-a și dus apoila control. Ulterior, acasă, întreaga familie l-a susținut și i-a oferit ajutorul pentru ca recuperarea să fie cât mai rapidă și mai ușoară pentru prezentatorul TV. Acesta povestea pe rețelele de socializare cum Eva nu se dezlipește de el.

Urmăriți EGO.ro și pe
Raluca Dumitru, despre cea mai grea emisiune la care participat
8.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.