Când să îi spui adio partenerului tău

Nu este ușor să renunți la persoana iubită, dar trebuie să înveți când să îi spui adio partenerului tău dacă te dezamăgește în mod constant.
Când să îi spui adio partenerului tău

Când începi să te îndoiești de iubitul tău înseamnă că relația voastră a ajuns într-un impas și trebuie să iei decizii majore. Iată câteva semne care îți transmit când să îi spui adio partenerului tău fără să regreți:

Descoperi că te minte

Ce poate fi mai neplăcut decât să descoperi că persoana iubită te minte? Când oferi loialitate, încredere și primești în schimb minciuni este momentul să îți pui câteva întrebări foarte importante. Nu cumva îți pierzi timpul lângă un om care nu te merită? Dacă te-a mințit acum oare nu te va mai minți și data viitoare? Cu siguranță, da. Afecțiunea sinceră și bunele intenții se demonstrează prin loialitate și apreciere.

Când persoana iubită nu îți oferă la schimb aceeași sinceritate înseamnă că este duală și că are multe lucruri de ascuns. Doar nu îți dorești să trăiești mereu în incertitudine, nu-i așa? Când descoperi că iubitul tău te minte și că se ascunde deseori de tine este momentul să iei în calcul despărțirea. Nu rămâne lângă persoana nepotrivită din frica de singurătate sau pentru că ți-a promis că se va schimba. Din păcate, cel mai probabil vei fi mințită în continuare.

Când să îi spui adio? Poţi trece peste infidelitate?

Să descoperi că partenerul te-a înșelat poate fi o experiență emoțională devastatoare. Când ți-a fost trădată încrederea, poți experimenta o serie de emoții: tristețe, dezamăgire, furie și neîncredere. Este greu să iei o decizie după acest moment, dar probabil știi deja ce ai de făcut. Chiar dacă el regretă și dorește să îl ierți, trebuie să te gândești foarte bine dacă merită să îi acorzi a doua șansă. Dacă te-ar fi iubit și te-ar fi respectat, sigur nu ar fi ales să te înșele.

În relații este foarte importantă reciprocitatea, să oferi ceea ce primești. Așa cum tu știi să oferi loialitate, trebuie să primești același lucru și din partea celuilalt. Tentațiile pot apărea la tot pasul, importante sunt deciziile și alegerile care definesc fiecare persoană. Nu ai nevoie de un partener care nu îți respectă încrederea.

Nu poți avea încredere în el

Încrederea este esențială în orice relație de cuplu și fără ea nu se poate vorbi despre un viitor în doi. Când ți-ai pierdut încrederea în persoana de lângă tine trebuie să te gândești foarte bine dacă mai are rost să fiți împreună. O relație sănătoasă trebuie să îți aducă liniște și echilibru, nu incertitudini.

Când descoperi mici ascunzișuri și multă tăcere sau eschivare din partea celuilalt, poate ar fi momentul să mergeți pe drumuri diferite. Este o decizie grea, dar necesară dacă nu poți avea încredere în partenerul de viață. Mai ales când el nu dă semne de schimbare înseamnă că nu te prețuiește suficient și că ar fi mai bine să pui tu punct acestei relații. Este alt semn care îți arată când să îi spui adio.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *