Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023. Surpriză pentru fani, s-a aflat totul

Au mai rămas doar câteva episoade din acest sezon

Scris de: Daoud Andra

17 Aug. 2023

Insula Iubirii sezonul 7 se apropie de final. Mai este foarte puțin până când cuplurile vor sta față în față, la ceremonia finală a focului și vor răspunde la întrebarea: ”Cum plecați de pe insulă: împreună sau separat?” Săptămâna aceasta, telespectatorii vor avea parte de mai multe episoade ale celui mai fierbinte show. Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023 și ce surprize îi așteaptă pe fanii emisiunii.

Testul se apropie de final

Cel mai fierbinte reality show de la Antena 1 se apropie cu pași repezi de final. Au mai rămas câteva episoade din sezonul 7 de la Insula Iubirii, iar fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură să afle deznodământul. Cinci cupluri au pornit în aventura vieții lor, pentru a-și testa relația. Timp de trei săptămâni, fetele și băieții au stat separat, pe câte o insulă, înconjurați de ispite de sex opus.

Citește și: De ce Speak e „fiert” pe Insula Iubirii. Motivul pentru care nu vrea să îl caute telespectatorii pentru a afla informații despre concurenți VIDEO EXCLUSIV

Bianca și Marius Moise, Claudia și Bogdan, Ana-Maria și Marius, Ema și Răzvan și Cristina și Iulian (singurul cuplu căsătorit) au venit în acest sezon la emisiune pentru a vedea dacă pot trece testul ispitei. A mai rămas foarte puțin până când perechile se vor reuni și vor stabili dacă merg mai departe ca un cuplu sau dacă se despart.

Când începe Insula Iubirii sezonul 7
Radu Vâlcau, la ceremonia focului

Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023

Mai sunt câteva episoade din acest sezon de Insula Iubirii. Chiar dacă a fost un sezon plin de acțiune și nu a lipsit picarea în ispită, cele mai interesante momente încă nu au fost difuzate. Urmează dream date-urile, adică acele întâlniri în cadrul cărora concurenții vor petrece 24 de ore în compania ispitelor preferate.

Citește și: Cu ce se ocupă de fapt Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. Puțini știu asta despre ea

Dacă până acum emisiunea s-a difuzat joia și vinerea, săptămâna aceasta telespectatorii vor avea parte de trei episoade din Insula Iubirii. Deznodământul va fi însă peste o săptămână, așa că fanii emisiunii vor avea de așteptat pentru a vedea ce s-a întâmplat cu perechile din acest sezon.

Insula Iubirii se va difuza săptămâna aceasta vineri, de la 20:30, dar și sâmbătă și duminică, de la ora 20:00. Finala este programată pentru duminica viitoare, 27 august, de la ora 20:00, la Antena 1.

Cine sunt cuplurile din acest sezon

Dintre cele peste 1000 de cupluri care s-au prezentat la casting, au fost alese 5 pentru acest sezon. Fiecare cu o poveste diferită, dar cu același scop: să își pună la încercare relația.

Bianca (25 de ani), creatoare de conţinut, şi Marius (35 de ani), fermier, sunt împreună de trei ani şi jumătate. Se cunosc încă de când ea era adolescentă, însă Marius s-a căsătorit între timp și are o fetiță. După ce a divorțat, a căutat-o din nou pe Bianca. Aceasta s-a mutat la el și locuiesc împreună.

Citește și: Cine este Deni Mariș de la Insula Iubirii 2023. Imagini neștiute de pe vremea când era blondă

Cristina (31 de ani) şi Iulian (52) sunt împreună de 11 ani și căsătoriți de 10. S-au cunoscut la o cafenea unde ea lucra, s-au căsătorit și au plecat în Dubai. Când s-au întors, au cumpărat localul unde s-au cunoscut și acum este afacerea lor.

De la Mireasa, la Insula Iubirii

Ema (31 de ani), creatoare de conţinut, şi Răzvan (31 de ani), de profesie DJ, s-au cunoscut pe TikTok. Fiecare dintre ei a mai fost căsătorit în trecut, iar ea are un băiețel. Locuiesc împreună la Timișoara, însă derapajele lui Răzvan au făcut-o pe Ema să fie foarte geloasă și reticentă cu privire la viitorul relației.

Ana Maria (25 de ani) şi Marius (30 de ani) s-au cunoscut în cadrul reality show-ului matrimonial Mireasa. Nu s-au căsătorit în finală, însă au rămas împreună. Lipsa de încredere în sine a Ana-Mariei s-a reflectat și în relație, motiv pentru care au venit la Insula Iubirii să se supună testului.

Citește și: Speak este “fiert” pe Insula Iubirii. La adresa cărui concurent a răbufnit: “E posibil să ne ducem la pușcărie”

Claudia (35 de ani), de profesie antrenoare de fitness şi Bogdan (34 de ani), hair stylist erau împreună de un an atunci când s-au înscris la emisiune. Înainte de a-l cunoaște pe iubitul ei, Claudia locuia de mulți ani în Italia. S-a întors în România pentru el, iar decizia de a participa la Insula Iubirii a luat-o pentru a vedea dacă sunt făcuți unul pentru altul sau nu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Peisajul din România care îți taie răsuflarea! Cascada e ascunsă în munți, turiștii străini ar...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea din România care rivalizează cu Thailanda. Puțini turiști au auzit de ea, dar este...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
3 zodii care se îmbogățesc urmându-și instinctele
4 zodii primesc semnale de alarmă care nu pot fi ignorate
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *