Când se lansează Iphone 15. Anunțul oficial făcut de Apple. Ce preț vor avea noile telefoane

De când va fi disponibil pentru precomandă
Când se lansează Iphone 15. Anunțul oficial făcut de Apple. Ce preț vor avea noile telefoane

Apple a făcut anunțul despre evenimentul din toamna acestui an! Atunci va dezvăluit noile smatphone-uri din 2023, dar și noile ceasuri ale companiei. Astfel s-a aflat când se lansează iPhone 15, noul model așteptat de foarte mulți oameni.

Anunț oficial. Vestea pe care o așteptau mulți oameni: când se lansează iPhone 15

Apple a actualizat recent pagina de evenimente de pe site-ul oficial. Asltfel, compania a confirmat data pentru evenimentul oficial de lansare pentru iPhone 15, dar și celelalte accesorii. Acesta va avea loc pe data de 12 septembrie, la ora 10:00 dimineața, ora locală, adică ora 20:00 ora României.

Pentru cei care vor să urmărească online evenimentul, Apple a anunțat: „Urmărește online pe apple.com sau pe aplicația Apple TV”. Este posibil ca aceștia să anunțe mai multe platforme pe care evenimentul va fi transmis live. În anii trecuți, spre exemplu, a fost disponibil și pe Youtube. Pe site-ul apple există și un buton prin care poți adăuga direct data la calendarul tău, pentru a nu rata evenimentul.

Ceea ce atrage atenția oamenilor pe site-ul Apple este logo-ul în nuanțe de negru, albastru, gri și auriu. Specialiștii cred că aceste culori fac trimitere la nuanțele disponibile pentru iPhone 15 Pro. Momentan nu au apărut informații oficiale despre un posibil model de Iphone 15 Pro auriu. Ar fi prima dată când Apple nu lansează un telefon auriu din anul 2018, cu lansarea iPhone XS. Logo-ul Apple de pe pagină se mișcă și particule aurii par să se desprindă din el. E posibil ca și acesta să fie un indiciu despre estetica seriei viitoare.

Ce preț ar urma să aibă iPhone 15. Cu cât va fi mai scump decât iPhone 14

O informație a ajuns pe internet cu privire la prețul pe care l-ar avea iPhone 15 după lansare. Așa cum în fiecare an au crescut prețurile, nu este o surpriză faptul că iPhone 15 este mai scump decât iPhone 14. Diferența de preț pare însă să fie mult mai mare decât se așteptau atât fanii Apple, cât și experții în domeniu.

iPhone 15 va avea un preț de pornire de 799 de dolari. iPhone 15 Plus va avea un preț de 899 de dolari. Prețul pentru iPhone 15 Pro va începe de la 1099 dolari, iar iPhone 15 Pro Max ar urma să aibă un preț de pornire de 1299 de dolari. Există șanse ca un model iPhone 15 Pro Max să se apropie și de 2.000 de dolari, pentru varianta cu 2 TB spațiu de stocare. Rămâne de văzut dacă informațiile apărute neoficial vor fi adevărate!

Apple va prezenta și noi modele pe smartwatch-uri

La fel care în fiecare an, Apple va continua tradiția de a lansat noi serii de smartwatch-uri. Conform surselor, vor fi prezentate patru noi iPhone-uri și două noi ceasuri Apple. Momentan nu se știe despre ce îmbunătățiri e vorba.

iPhone 15, iPhone 15 Plus și iPhone 15 Pro vor fi puse la vânzare pe 22 septembrie. E posibil ca perioada de pre-comenzi să înceapă de pe 15 septembrie. Modelul Pro Max ar urma să ajungă mai târziu pe piață din cauza unui element exclusiv pentru acest model de telefon, care are probleme la livrare. Toate cele 4 telefoane vor fi prezentate în cadrul aceluiași eveniment.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *