Când se termină serialul Clanul. Data în care va fi difuzat ultimul episod din sezonul 2

Când se termină serialul Clanul. Data în care va fi difuzat ultimul episod din sezonul 2

Cel de-al doilea sezon al unuia dintre cele mai îndrăgite seriale românești – Clanul – se apropie cu pași repezi de final. Fanii se mai pot bucura de doar două episoade, ulterior urmând ca echipa de producție să intre în vacanță. Află când va fi difuzat ultimul episod din actualul sezon al serialului.

Când se termină serialul Clanul

Sezonul 2 al serialului Clanul se va încheia duminică, 14 mai, atunci când va fi difuzat la Pro TV ultimul episod. Telespectatorii vor avea parte probabil de un final plin de suspans și răsturnări de situație și cu siguranță vor aștepta cu nerăbdare următorul sezon.

Marian Olteanu, unul dintre actorii principali ai producției, a dezvăluit pentru Ego.ro câte sezoane va avea serialul.

„Ne cam lasă aproape două luni în vacanță, iar apoi îi dăm drumul iar la treabă. Se zvonește că are patru sezoane, dar pot să-ți zic un singur lucru, că eu deja filmez un pic din sezonul 3

E o bucurie. E o surpriză care vine la pachet cu minim trei sezoane. Nu mă așteptam la așa cea. Este o mare bucurie că rolul ăsta m-a ajutat așa să evoluez și să progresez la nivel profesionist și să descopăr că am o anduranță mult mai mare decât mă așteptam.”, a povestit Marian Olteanu pentru EGO.ro.

Serialul Clanul, sezonul 2, a ajuns la final

Serialul Clanul este difuzat în fiecare duminică pe Pro Tv, de la ora 20:00. Producția este inspirată după formatul turcesc Içerde (Intrusul), difuzat în trecut și în România de postul de televiziune  Happy Channel, avându-i în rolurile principale pe actorii Çağatay Ulusoy (Feriha, Yaman) şi Aras Bulut Iynemli (Öyle bir geçer zaman ki).

În Clanul, rolurile principale au fost atribuite lui George Mihăiță (liderul unei grupări mafiote), Șerban Pavlu (comisarul-șef care încearcă să îl captureze pe infractor), Denis Hanganu – polițistul infiltrat în gruparea mafiotă și Maria Olteanu – mâna dreaptă a comisarului șef, dar în același timp și „cârtița” din interiorul poliției care lucrează pentru Tătuțu (Geroge Mihăiță).

Din distribuţie mai fac parte Carmen Tănase (mama lui Tudor), cântăreaţa Theo Rose, Mădălina Craiu (Umbre, Ruxx), Cătălina Grama (Jojo), Codin Maticiuc şi George Ivaşcu.

„După audiențele bune de la „Clanul”, ne așteptăm să reluăm filmările la începutul verii și să vedem, ce ne rezervă viitorul. Sunt discuții de preproducție, vedem ce se mai întâmplă. Următoarele episoade, ultimele din acest sezon 2, sunt o nebunie, iar finalul e neașteptat, se termină tare de tot. Mă mândresc cu serialul și cu toți colegii mei, facem treabă bună, o muncă extraordinară într-un timp foarte scurt”, a declarat Denis Hanganu pentru Click!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *