Când și unde va fi înmormântată Mioara Roman, de fapt. Dezvăluirea făcută de fiica ei, Oana

După o lungă suferință medicală, Mioara Roman s-a stins din viață la 83 de ani, în noaptea de joi spre vineri. Anunțul trist a fost făcut de fiica ei, Oana, care se afla în vacanță în Egipt. În urmă cu puțin timp, tot vedeta a precizat când și unde va fi înmormântată mama ei.

Oana Roman a anunțat când și unde va fi înmormântată mama ei

Decesul Mioarei Roman a survenit în somn, în urma unui stop cardiorespirator: „Drum lin, mama mea bună și frumoasă! Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor, acolo sus, toate lucrurile minunate pe care le povestea aici. Tot ce sunt îți datorez! Mulțumesc, mămica mea, pentru tot! Te iubesc și te vor iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace! Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat liniștită. În pace și asa cum și a dorit”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale.

Sâmbătă, 24 februarie 2024, tot Oana a oferit informații despre locul unde va fi depusă mama ei, precum și ziua înmormântării: „Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va depusă mâine, Duminică 25 februarie la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr.6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceași biserică, Luni 26 februarie ora 14:00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la Cimitirul Reînvieraa, strada Reînvierii nr.4”.

Ce este tanatoestetica funerară

De înmormântarea Mioarei Roman se ocupă Gabriela Lucuțar, aka „Regina Întunericului”, care deține o firmă de pompe funebre. Femeia de afaceri a declarat că a stat de vorbă șase ore cu Oana Roman, pentru a pune la punct toate detaliile ceremoniei funerare. Potrvit Gabrielei Lucuțar, familia Roman a cerut o tanatoestetică funerară (procedură de reconstrucție a chipului):

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat. Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă. Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție”.

Mioara Roman va fi condusă pe ultimul drum cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți: „Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *