Când sunt reduceri la Parndorf 2023. Cele mai bune perioade pentru cumpărături

Prețurile sunt mai mici și cu 70% în aceste perioade

Scris de: Daoud Andra

19 Oct. 2023

Când sunt reduceri la Parndorf 2023. Cele mai bune perioade pentru cumpărături

Parndorf este unul dintre cele mai cunoscute locuri pentru shopping din Europa. Reducerile cu care acest loc își întâmpină clienții sunt consistente, iar mulți își organizează deplasări în Austria o dată sau de două ori pe an, special pentru a face cumpărături acolo. Când sunt reduceri la Parndorf 2023 și ce trebuie să știi dacă vrei să profiți de ofertele outlet-ului.

Ce este Parndorf Designer Outlet

Hainele și accesoriile de designer pot fi cumpărate la prețuri mult mai accesibile, din magazinele de tip outlet. În Europa, sunt câteva astfel de outlet-uri renumite pentru oferta bogată și prețurile accesibile cu care își întâmpină clienții. Unul dintre cele mai populare locuri pentru cumpărături este și Parndorf Designer Outlet, situat în Austria, foarte aproape de Viena.

Dacă planifici o excursie în capitala Austriei și vrei să faci și shopping, ar fi bine să îți rezervi o zi întreagă în acest scop, dacă vrei să mergi la Parndorf. Outlet-ul este un mini-oraș cu o suprafață de 37.000 de metri pătrați și este imposibil să îl parcurgi în câteva ore. Sunt peste 150 de magazine în total, cu 600 de mărci de produse. În incinta outlet-ului se află și locuri de joacă pentru copii, restaurante și alte zone de relaxare.

Citește și: Când e Black Friday 2023. Ziua în care sunt cele mai mari reduceri la eMAG, Flanco și alte magazine

Când sunt reduceri la Parndorf 2023
Outlet-ul Parndorf de lângă Viena

Când sunt reduceri la Parndorf 2023

Fiind un magazin de tip outlet, prețurile sunt reduse tot timpul anului. La Parndorf găsești, așadar, piese de designer la prețuri mai mici decât în mall-uri, în orice perioadă ai merge. Există însă perioade de extra-reduceri, când outlet-ul este luat cu asalt de clienții dornici să profite de ofertele irezistibile.

Una dintre aceste perioade este vara, mai exact la finalul lunii august. Anul acesta, în perioada 22-27 august s-a desfășurat ”Săptămâna cumpărăturilor de modă” la Parndorf Designer Outlet, iar programul magazinelor a fost prelungit. De obicei piesele de sezon sunt cele cu prețurile cele mai mici.

Citește și: Când încep reducerile de toamnă 2023. Momentul în care poți să profiți de marile reduceri

În general marile outlet-uri au două perioade de reduceri pe an. Una este la sfârșitul verii, alta la sfârșitul iernii. Astfel, finalul lunii august și finalul lunii februarie sunt perioadele ideale pentru a face cumpărături. Atunci, prețurile sunt chiar și cu 70% mai mici decât în mod obișnuit.

Cum se ajunge la outlet

Dacă mergi la Viena cu mașina personală sau închiriezi mașină acolo, poți ajunge ușor la Parndorf, folosind ieșirea 43 de pe autostrada A4. Din centrul Vienei până la outlet sunt cam 40 de minute de mers cu mașina.

În cazul în care ai ajuns la Viena cu trenul sau cu avionul, poți merge la Parndorf luând un tren din Viena. Drumul durează o oră în acest fel, iar de la gară poți lua un taxi până la outlet, distanța fiind de 2 kilometri. Indiferent cum ai alege să te deplasezi, ține cont că este posibil să pleci cu mult bagaj de acolo.

Citește și: Cele două coduri secrete de pe etichetele produselor de la Kaufland și Lidl. Poți obține reduceri mari la casele de marcat

Dacă vii special pentru cumpărături, asigură-te că ai loc suficient în mașină sau în bagajul de cală pentru a duce înapoi în România ce ai achiziționat. Nu în ultimul rând, alege o ținută și încălțări comode pentru ziua pe care o dedici cumpărăturilor. Vei avea mult de mers pe jos și, cel mai probabil, vei avea de probat numeroase haine.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *