Care a fost adevăratul motiv al morții lui Matthew Perry. Ce scot la iveală rezultatele testelor preliminare

Matthew Perry s-a stins din viață la 54 de ani
Care a fost adevăratul motiv al morții lui Matthew Perry. Ce scot la iveală rezultatele testelor preliminare

Matthew Perry, actorul celebru în urma rolului lui Chandler în serialul american „Friends”, a decedat la vârsta de 54 de ani. Starul american a fost găsit fără suflare într-o cadă cu hidromasaj din locuinţa sa din Los Angeles. La câteva zile de la moartea lui, anchetatorii au făcut publice și rezultatele testelor preliminare în cazul lui. Iată care ar fi fost cauza morții lui Matthew Perry!

Care a fost adevăratul motiv al morții lui Matthew Perry

Celebrul actor american Matthew Perry, cel care a interpretat rolul lui Chandler Bing în îndrăgitul serial „Friends”, a fost găsit mort în casa lui din Los Angeles.

Citește și: De ce a murit Matthew Perry, actorul din celebrul serial Friends. Cum a fost găsit. Apropiații sunt șocați

În urma analizelor preliminare efectuate de anchetatori a ieșit la iveală faptul că decesul lui nu a fost provocat de o supradoză de fentanil sau metanfetamină. Totodată, se vor efectua și teste toxicologice pentru a se stabili dacă actorul consumase substanțe ilegale înainte de a deceda. Medicii legiști din Los Angeles au declarat că, momentan, cauza morții acestuia nu a fost încă stabilită.

Conform presei internaționale, rezultatele acestor teste vor fi disponibile în 4-6 luni. În casa actorului din Los Angeles s-au descoperit mai multe medicamente eliberate pe bază de rețetă, toate fiind prescrise de către doctori specializați. Matthew Perry suferea de mai multe afecțiuni.

Citește și: Cumpăna prin care a trecut Matthew Perry. Medicii i-au dat atunci șanse slabe de supraviețuire. Povestea mai puțin știută a actorului din “Friends”

A fost dependent de alcool și droguri

Anul trecut, Matthew Perry şi-a publicat memoriile, prin intermediul lansării cărții „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir”.

În volumul impresionant, actorul a recunoscut că a fost dependent de alcool și droguri. Pe când avea doar 30 de ani a făcut pancreatită. Din cauza abuzului masiv de opioide, Matthew Perry a suferit și o ruptură de colon, iar medicii i-au dat 2% şanse de supravieţuire. Timp de două săptămâni a fost în comă, după care a petrecut mai multe luni pe un pat de spital.

„Ceea ce mă surprinde cel mai mult este rezilienţa mea. Felul în care îmi pot reveni după toată această tortură şi chestie îngrozitoare. Vrând să îmi spun povestea, chiar dacă e puţin înfricoşător să îţi spui toate secretele într-o carte, nu am lăsat nimic pe dinafară. Totul este aici”, a declarat el pentru People în 2022.

Sursa: People

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *