Care a fost prima mașină a Roxanei Ciuhulescu: „Am luat-o la mâna a treia, din economiile bunicilor”. Ce teamă aveau foștii ei iubiți șoferi EXCLUSIV

Roxana, fosta concurentă la ”Survivor”, și-ar dori să revină pe micul ecran cu o emisiune auto
Care a fost prima mașină a Roxanei Ciuhulescu: Am luat-o la mâna a treia, din economiile bunicilor”. Ce teamă aveau foștii ei iubiți șoferi EXCLUSIV

Roxana Ciuhulescu a devenit cunoscută prin prisma emisiunii ProMotor, dar mai ales datorită pasiunii sale pentru automobile. Are permis la toate categoriile, a condus aproape orice model de autovehicul, însă puțini sunt cei care știu care a fost de fapt prima ei mașină. Roxana Ciuhulescu a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, despre sacrificiile pe care le-a făcut și cine a ajutat-o să-și îndeplinească visul de a conduce.

Se presupune că Roxana Ciuhulescu a condus peste 1.000 de mașini, dar cu siguranță a pierdut deja numărul lor, mai ales că are permis la toate categoriile. Fosta prezentatoare TV s-a urcat în tractor, în TIR, camioane, în orice vehicul la care a avut acces. Totuși, nu va putea uita niciodată prima ei mașină, o Dacie 1310.

„Ooo, prima mea mașină a fost cea mai răsfățată, mi-am cumpărat-o când aveam 19 ani. A fost o Dacia 1310 pe care am luat-o la mâna a 3-a, cu ceva bani puși la ciorap, dar și cu ajutorul bunicilor mei. Ei știau cât de mult îmi doresc o mașină și știau că nu-mi ajungeau banii să o achiziționez. Bătrânii fac economii, iar ai mei mereu au fost chibzuiți. Și-au sacrificat din economiile lor ca să-mi îndeplinească un vis: acela de a avea o mașină”, a povestit Roxana pentru EGO.ro, completând că nu a uitat niciodată de ajutorul bunicilor, astfel că cele mai multe drumuri le-a făcut cu ei în mașină.

„Dacia mea am îngrijit-o și am iubit-o cum am știut eu mai bine, am lăudat-o și m-am fălit cu ea în lume. Și încă ceva: cu ea mi-am plimbat bunicii. Pentru mine, mașina are suflet și mereu fac corp comun cu ea. Și așa a fost cu toate mașinile mele, pe toate le-am iubit, respectat și îngrijit”.

La inaltime, din cabina unui TIR
La înălțime, din cabina unui TIR

„Întotdeauna am găsit mașina potrivită pentru mine, iar aceea se numește autobuz”

Roxana a fost o adolescentă înaltă. La 14 ani măsura deja 1,92 metri, astfel că băieții care îi dădeau întâlnire trebuiau să se asigure că ea încape în autoturismul lor. Mai în glumă, mai în serios, fosta concurentă de la ”Survivor România” (PRO TV) ne-a mărturisit că cel mai confortabil se simțea de fapt în mijloacele de transport în comun.

„Întotdeauna am găsit mașina potrivită pentru mine, iar aceea se numește autobuz (râde). Dacă mă gândesc bine, acum că m-ai întrebat, îmi dau seama că toți bărbații cu care m-am întâlnit au fost la înălțime și au avut mașini pe măsură”, ne-a mai povestit amuzată Roxana Ciuhulescu.

Tractoarele au fost mereu o provocare pentru Roxana Ciuhulescu
Tractoarele au fost mereu o provocare pentru Roxana Ciuhulescu

„Sper ca într-o bună zi să reîncep o emisiune auto”

Deși conduce zilnic, iar uneori poate că stă în trafic mult mai mult decât și-ar dori, Roxana nu se plictisește niciodată de șofat și mai ales de autoturism. Se gândește foarte serios să revină pe micul ecran, cu o emisiune de profil, într-un format sportiv.

„Emisiunea ProMotor m-a consacrat și mereu mă voi simți atrasă de domeniul auto. Am rămas implicată în lumea auto și sper ca într-o bună zi să reîncep o emisiune de profil. Mi-ar plăcea și o emisiune de sport, cred că mi s-ar potrivi mănușă, așa cum m-aș vedea și prezentând știrile sportive”, ni s-a mai confesat Roxana Ciuhulescu pentru EGO.ro.

Roxana Ciuhulescu și soțul ei organizează o nouă competiție de Off Road

Până atunci, însă, Roxana și soțul ei se dedică competiției de Off Road, pe care o organizează împreună în fiecare an.

„Off Road-ul este liantul dintre mine și soțul meu, acolo ne-am cunoscut și el este cel care ne-a apropiat. Iubim motorsportul și mereu îl vom susține, oricâd de greu ne-ar fi. Corb Adventure Days a devenit o etapă de tradiție, suntem deja la a 8-a ediție iar anul acesta etapa noastră va avea loc în perioada 8-11 septembrie, la Sotânga, Dâmbovița. Nu ne-am grăbit cu organizarea traseelor.

La final de primăvară, vom începe să stabilim traseele. Până atunci, suntem în discuții cu partenerii noștri, cărora le mulțumim pentru suport. Cea mai grea etapă pentru Corb Adventure Days a fost în 2020, atunci când a început pandemia. Nu știam cum o vom organiza, dacă o vom putea susține și dacă ne vom putea păstra sponsorii. Cu dorință și cu perseverență, etapa a fost una de mare succes, lucrurile s-au așezat foarte frumos”, ne-a mai declarat fosta prezentatoare TV.

Vedeta alături de soțul ei
Vedeta alături de soțul ei

Soțul este sufletul ei pereche: ”El mă iubește, cu bune și cu rele, și mereu a fost lângă mine”

Chiar dacă sunt împreună de numai patru ani, în martie 2018 s-au căsătorit civil și, mai apoi, în septembrie, religios, Roxana Ciuhulescu afirmă cu tărie că Silviu Bulugioiu este sufletul ei pereche.

„Oricât de greu mi-a fost sau îmi va fi, sufletul meu pereche va fi mereu lângă mine. El mă iubește, cu bune și cu rele, și mereu a fost lângă mine. Pentru toate acestea îi mulțumesc și îi spun încă o dată că îl iubesc. Sunt cea mai norocoasă, am un OM extraordinar lângă mine”, a mai povestit Roxana pentru EGO.ro, mărturisind că, în ciuda aparențelor de femeie puternică, a avut momente când credea că nu va reuși să iasă la liman: „Oho, sigur că da! Am avut momente când am simțit că nu mai pot, că nu mai am energie și că voi claca.

Dar ceva s-a întâmplat, a venit o forță divină care m-a ajutat să mă echilibrez, să mă motivez și să lupt mai departe. De fiecare dată am avut sprijin moral de la cei dragi mie: mama, fratele meu, soțul sau cei mai apropiați prieteni. Și, Slavă Cerului, am prieteni adevărați, iar când mi-a fost cel mai greu și mi-am deschis sufletul, i-am avut lângă mine”, ne-a mai povestit Roxana.

Soțul ei s-a ocupat singur de casă, cât timp Roxana Ciuhulescu s-a aflat în Republica Dominicană

Silviu Bulugioiu este trup și suflet alături de Roxana, astfel că nu a avut nicio problemă să rămână acasă, cu cei doi copii, cel mai mic având 3 ani. Deși nu îi era deloc ușor singur, Silviu nu ar fi vrut ca Roxana să revină repede în România.

„Nu știau că mă întorc acasă, a fost o surpriză mare pentru ei. Ana putea doar să bănuiască când mă întorc, însă nu știa cu certitudine data. Când am intrat în casă, Cezar mi-a sărit în brațe și nu s-a mai dezlipit de mine pentru o oră. Pe limba lui de copil de 3 ani, mi-a povestit că a văzut-o pe mami la tv și exprimarea lui era foarte expansivă. Soțul meu l-a lăsat să mă vadă o singură dată pe TV, i-a fost teamă să nu sufere. Cea mare, însă, n-a pierdut niciun episod și a fost tare mândră de mama ei. În aceeași măsură, a fost și dezamăgirea, când am ieșit din emisiune”, ne-a mai declarat Roxana.

”Mi-au lipsit mult copiii și soțul, m-am topit de dorul lor”

La rândul ei, nu ar fi vrut să părăsească concursul, însă în același timp abia aștepta să-și strângă la piept copiii.

„Ținând cont de faptul că m-am întors într-o după amiază de joi, pe Cezar nu l-am mai lăsat să meargă a doua zi la grădiniță, am simțit nevoia să-l smotocesc după bunul plac. Pe Ana n-am lăsat-o să chiulească de la școală însă, câtă vreme a fost acasă ne-am drăgălit. Mi-au lipsit mult copiii și soțul, m-am topit de dorul lor. Niciodată nu am fost atât de multă vreme plecată de lângă ei, încerc să recuperez acest timp petrecut departe”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *