Care este acum starea de sănătate a Xoniei, după ce s-a confruntat cu probleme grave. ”Am ajuns la niște injecții care m-au pus pe picioare!” VIDEO EXCLUSIV

"A fost un proces foarte greu"

Xonia s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în trecut, astfel că fanii s-au îngrijorat de fiecare dată când aceasta a avut de suferit. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta a dezvăluit că a ajuns la câteva injecții care au pus-o pe picioare. Mai mult, artista a explicat ce stil de viață are acum.

Xonia, detalii despre starea ei de sănătate

Xonia se bucură pentru că a ajuns într-un punct bun cu starea ei de sănătate. Vedeta, care a suferit timp de 4 ani, se simte din ce în ce mai bine și vrea să se axeze pe cariera ei muzicală. Mai mult, ea ne-a dezvăluit că a recurs la injecții pentru a se pune pe picioare:

“Viața mea este una din ce în ce mai bună. În primul rând, chiar pot să zic că sunt într-un loc bun cu sănătatea. Lumea nu știu dacă mă crede că a durat atâția ani de zile, dar a fost un proces foarte greu, iar acum am ajuns la niște injecții care m-au pus pe picioare și sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru. Putem să revenim la activitate și la cariera mea muzicală, chiar am lansat o piesă nouă.”

Își dorește să scrie o carte

În același timp, vedeta vrea să scrie o carte ca să îi ajute pe oamenii care trec printr-o situație asemănătoare cu a sa. Xonia își amintește cât de greu a fost până când a descoperit cum trebuie să aibă grijă de ea pentru a nu se mai lupta cu diferite situații dureroase:

“M-am gândit că într-o zi, când o să fiu bine, o să scriu și o carte. Consider că nu sunt singura care a trecut prin asta și mi-aș dori să folosesc platforma pe care o am ca să fiu vocea celorlalte persoane care au suferit din cauza unei boli autoimune. Vreau să am curajul să vorbesc și să explic ce m-a ajutat, cum m-am descurcat și toate cele. Aș vrea să ajut oamenii. Mie mi-a fost foarte greu, am fost singură, a trebuit să descopăr totul singură și au trecut, totuși, 4 ani de zile până când am fost bine. Îmi doresc să îi ajut pe alți oameni ca să ajungă să fie bine mai repede.”

Citește și Cântăreața Andia, mărturisiri despre iubitul ei. Cum a început povestea lor de dragoste: „Aici a fost click-ul” VIDEO EXCLUSIV

“Lumea crede că minți cu privire la starea ta de sănătate!”

Vedeta a trecut prin perioade foarte grele din cauza stării ei de sănătate. Totuși, ea își amintește că au fost oameni care nu au crezut-o, chiar dacă se observa că nu se simte bine:

“Am avut o reacție la soare din cauza respectivului medicament. Nu am știut că o să am așa reacție. A fost prima oară. Nu am avut de unde să știu. S-a întâmplat, nu am cum să dau timpul înapoi. Au fost perioade destul de grele. Te trezești într-o zi și ai fața explodată, iar lumea crede că minți cu privire la starea ta de sănătate. Nu este nicio minciună. Din păcate, din ce în ce mai mulți oameni se îmbolnăvesc și au probleme cu sănătatea. Trebuie să avem, sincer, mai mare grijă de noi și să ne gândim că viața este foarte scurtă. Nu îmi doresc ca cineva să ajungă în punctul în care am fost eu. Haide să facem toate aceste lucruri preventiv, ca să nu ajungem să avem probleme de genul.”

“Am un stil de viață puțin mai strict”

Xonia are un stil de viață mai strict, însă a început să își diversifice alimentația, căci înainte nu avea voie nici măcar să consume sare. Vedeta ne-a vorbit și despre răul pe care îl pot face lactatele sau glutenul:

“Am un stil de viață puțin mai strict, dar acum nu mai este nimic nasol. Înainte nu aveam voie să mănânc sare și alte alimente, era mult mai greu pentru mine. Acum am mai introdus anumite alimente. În general, sunt lucruri basic, știm toți că glutenul nu face bine, lactatele nu fac bine. Avem foarte multă informație, știm ce face bine și ce nu, dar ne gândim că nu ne afectează: “De mâine mănânc sănătos! Lasă că sunt tânăr!”. Dar, la un moment dat, ajunge. E bine să evităm lucrurile acestea și să facem totul cu moderație. Nu a zis nimeni să nu faci anumite lucruri, dar cu moderație.”

Citește și Xonia, cele mai sincere dezvăluiri despre viața ei amoroasă: “Cred că poți să îți găsești dragostea oriunde. Nu mă grăbesc” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *